Erdem: Trabzonspor şampiyondur

“Bu yenilgiyi büyütmemek lazım, taraftara çok iş düşüyor. Yani yapacakları tek şey var o da takımı sonuna kadar desteklemek. Yenilgide de, beraberlikte de, galibiyette de. Her zamankinden daha fazla ama” diyen Erdem haber61.net'e, “Kenetlenmeli taraftarla

Erdem: Trabzonspor şampiyondur

“Bu yenilgiyi büyütmemek lazım, taraftara çok iş düşüyor. Yani yapacakları tek şey var o da takımı sonuna kadar desteklemek. Yenilgide de, beraberlikte de, galibiyette de. Her zamankinden daha fazla ama” diyen Erdem haber61.net'e, “Kenetlenmeli taraftarlar. Zaten kenetlenmişti ama daha da fazla kenetlenmeli yani kesinlikle kimse olumsuzlukla değerlendirmesin bu olayları. Bütün mesele bundan sonraki maçlarda, Antalya maçı önemli. Bu maçta ben eski başkanlardan olarak kesinlikle stadyumda boş bir yer görmek istemiyorum. Yani dolacak bu stadyum ve güzel bir şekilde susmadan bağıra çağıra takım desteklenecek. Gol attın destekleyeceksin, gol yedin yine destekleyeceksin olay budur” ifadelerini kullandı.

 

Erdem, “Yeterki yukarıya doğru çıkartalım taraftar trendini. Bunda tabiî ki taraftar kadar futbolculara da görevler düşüyor. Onlarda inanarak oynayacaklar. Zaten bunu yapacaklarına inanıyorum. Ama görevin en büyüğü de taraftara düşüyor. Her zamankinden daha fazla futbolcularına yönetimine ve teknik heyetine sahip çıkmalı taraftar. Trabzonspor ne olursa olsun hangi oyunlar olursa olsun işte bu yapılacak güzel destekle şampiyon gelecek. Bu mağlubiyet bir ders olsun ve taraftar artık susmasın” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor