Engin'in alternatifi Amerikalı

Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkan Yardımcısı Celil Hekimoğlu, ilgilendikleri Engin’in transferinin gerçekleşmemesi durumunda Amerika’dan bir Guard almayı düşündüklerini söyledi. Hekimoğlu, haber61.net’e yaptığı açıklamada, “Bundan sonra beklememiz gerek

Engin'in alternatifi Amerikalı

Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkan Yardımcısı Celil Hekimoğlu, ilgilendikleri Engin’in transferinin gerçekleşmemesi durumunda Amerika’dan bir Guard almayı düşündüklerini söyledi.

Hekimoğlu, haber61.net’e yaptığı açıklamada, “Bundan sonra beklememiz gerekiyor. Beko Basketbol Ligi Ekim ayında başlıyor. 4 ay gibi uzun bir zaman var. Bu süreci güzel değerlendireceğiz. Engin transferi şuan beklemede. Engin olmazsa onun yerine Amerika’dan çok iyi bir guard transfer edeceğiz. Bunun dışında herhangi bir gelişme yok” dedi.

 

Ömer İlker GÜNAYDIN / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor