Engin'in 5 numarasının sırrı

Trabzonspor’un orta saha oyuncusu Engin Baytar’ın giydiği 5 numaralı formanın sırrını açıkladı. Trabzonspor alt yapısından yetişen ve Gençlerbirliği’nde oynadıktan sonra Trabzonspor’a transfer olan ve bordo-mavili ekipte orta sahasının dinamosu haline gel

Engin'in 5 numarasının sırrı

Trabzonspor’un orta saha oyuncusu Engin Baytar’ın giydiği 5 numaralı formanın sırrını açıkladı.

 

Trabzonspor alt yapısından yetişen ve Gençlerbirliği’nde oynadıktan sonra Trabzonspor’a transfer olan ve bordo-mavili ekipte orta sahasının dinamosu haline gelen Engin Baytar, dünyaca ünlü efsane futbolcu Zidane’nin hayranı olduğunu ve bu yüzden forma numarasının 5 olduğunu söyledi. Engin, en beğendiği yabancı takımın Barcelona, beğendiği kalecinin Buffon, yabancı futbolcunun Messi olduğu söylerken en beğendiği eski futbolculardan da Zinedie Zidane’nin hayranı olduğunu belirtti. Engin forma numarasının Zidane’den kaynaklandığını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor