Engin'den Burak'a sevgilerle...

Trabzonsporlu Engin Baytar açıklama yaptı.Öte yandan Sivasspor maçı içerisinde küçük bir tartışma yaşadığı Engin Baytar da, Burak Yılmaz'dan övgüyle bahsetti. Burak Yılmaz'ın Sivasspor maçında çok iyi bir performans ortaya koyduğunu belirten Engin, "Ona s

Engin'den Burak'a sevgilerle...

Trabzonsporlu Engin Baytar açıklama yaptı.

Öte yandan Sivasspor maçı içerisinde küçük bir tartışma yaşadığı Engin Baytar da, Burak Yılmaz'dan övgüyle bahsetti. Burak Yılmaz'ın Sivasspor maçında çok iyi bir performans ortaya koyduğunu belirten Engin, "Ona sadece bu maçta attığı goller için değil, geçmişte kazandırdığı puanlar için de çok şey borçluyuz. Gerçekten çok farklı bir oyuncu ve takımın gol yükünün de önemli bir bölümünü üstlenmiş durumda. Saha içerisinde yaşadığımız küçük bir olaydı ve bunu asla büyütmeye gerek yok. Biz çok iyi arkadaşız. Futbol oynayanlar bunu çok iyi anlar saha içerisinde zaman zaman bu tür tartışmalar olabilir. Burak'la çok iyi iki arkadaşız ve o Trabzonspor için çok önemli bir oyuncu" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor