Engin ve Onur'dan açıklama

Trabzonsporlu futbolcular Engin Baytar ve kaleci Onur Kıvrak, şampiyonluk için ellerinden geleni yapacaklarını ve camianın şampiyonluk hasretine son vermek istediklerini söyledi. Bordo-mavili takımın başarılı futbolcularından Engin Baytar, Antalya kampını

Engin ve Onur'dan açıklama

Trabzonsporlu futbolcular Engin Baytar ve kaleci Onur Kıvrak, şampiyonluk için ellerinden geleni yapacaklarını ve camianın şampiyonluk hasretine son vermek istediklerini söyledi.

 

Bordo-mavili takımın başarılı futbolcularından Engin Baytar, Antalya kampının çok güzel geçtiğini ve ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek, ilk yarıdaki puan farkını koruyup sezon sonunda hedefe ulaşmak istediklerini ifade etti. Lider olmalarına rağmen acımasız eleştirilerden dolayı sitemli konuşan Engin, "Bizim iyi olmadığımız İstanbul takımlarının kötü olduğu söyleniyor. Biz yeter ki lider olalım, üstlerinde olalım onlar kötü olsun. Biz de iyi olmayalım ama böyle devam etsin. Bazen gol attığımızda bile gol pasının yanlış olduğunu söylüyorlar. Galip geldiğimizde rakip kötüydü Trabzon yendi diyorlar. Biz kendi işimize bakıyoruz" dedi. Kendisine yönelik eleştirilere de cevap veren Engin Baytar, "Benim üzerimden istedikleri kadar konuşsunlar. Bunları umursamıyorum. İstedikleri kadar konuşsun. Sonuçta spor programlarında futbolla ilgili eleştiri olması lazım. Kişilikle ilgili olmaması lazım. O zaman spor programları değil dedikodu programları yapılsın. Onların öyle yapması beni daha çok hırslandırılıyor. Ortaya koyulan başarı bütün her şeyi ortaya koyuyor" diye konuştu.

 

İkinci yarıda derbi maçlarını deplasmanda oynayacak olmalarını ise, "Dışarıda oynayacaksak zaten sorun yok. İstanbul takımları kötü olduğu için kazandığımızı iddia edenler var ya, o zaman deplasmanda da sorun yok. Zaten bize her yer Trabzon, İstanbul'da da bize her yer Trabzon" sözleriyle değerlendirdi.

Trabzonspor başarılı kalecisi Onur Recep Kıvrak ise çok iyi bir takım olduklarını ve ilk yarıda çok iyi maçlar çıkardıklarını belirterek, "Gösterdiğimiz performansla puan farkını yakaladık. Takımda arkadaşlığımız çok üst seviyede. İkinci yarıda çok zorlu maçlar bizi bekliyor. Trabzonspor şampiyonluğa çok yakın lafları çıkıyor ama biz işimizi yapıyoruz. Kupa maçının ardından önce Ankaragücü ardından da Fenerbahçe ile karşılaşacağız. Tek tek bakacağız ve tüm maçlarımızı kazanmaya çalışacağız. Sezon sonu geldiği zaman özlenen şampiyonluğu kim istemez. Şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

 

Kendisinin kısa bir süre içinde büyük mesafe kat etmesiyle ilgili olarak ise genç file bekçisi, "Bir buçuk sene önceki Onur da aynı, şimdiki Onur da aynı. Şenol hoca gelip bana bu fırsatı verdi. Ben de bu kadar bekledikten sonra bu fırsatı kaçırmamam gerektiğini düşündüm. Ben de çıkıp elimden geleni yapmaya çalıştım. Ondan sonra oynadıkça kendime güvenim geldi. Milli takıma yükseldim. Ama bu yükselmeyi hak ettiğimi düşünüyorum. Basamakları tek tek ama emin adımlarla çıkıyorum. Önümde daha çok basamak

var. Öğreneceğim çok şey var" şeklinde konuştu.

 

BİRİNİN SAĞ ELİNDE DİĞERİNİN SOL ELİNDE

"Trabzonspor mu iyi diğer takımlar mı kötü ?" şeklindeki tartışmalarla ilgili olarak ise Onur, "Diğer takımlar bizi ilgilendirmiyor artık. Onlar iyiymiş kötüymüş bizi ilgilendirmiyor. Biz çıkıp maçımızı kazandık mı bize yeter. Diğer takımlar iyiymiş kötüymüş fark etmez. Sezon sonu mutlu sona ulaşmak için gerekeni yapacağız. Biz kendimizden sorumluyuz. Bu sezon sonuna kadar da böyle gidecek" yorumunu yaptı.

Kaleci Onur, Brozek kardeşleri birbirinden ayırt edebildiklerini söyleyerek, "Birinin sağ elinde dövme var, birinin sol elinde. Forvetin burnu biraz daha toplu, diğerinin biraz daha uzun. Ayırt edilebiliyorlar" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor