Engin Kara'dan Koç'a cevap

TFF 3. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Trabzon Yalıspor’da kulüp Başkanı Engin Kara, dün açıklama yapan Arsinspor kulübü başkanı Paşa Koç’a cevap verdi.Kara, Trabzon futbolu adına bugüne kadar yaptıklarını spor kamuoyu yakından bildiğini belirterek, “A

Engin Kara'dan Koç'a cevap

TFF 3. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Trabzon Yalıspor’da kulüp Başkanı Engin Kara, dün açıklama yapan Arsinspor kulübü başkanı Paşa Koç’a cevap verdi.

Kara, Trabzon futbolu adına bugüne kadar yaptıklarını spor kamuoyu yakından bildiğini belirterek, “Arsinspor başkanının yaptığı açıklamaları günah çıkarmak olarak değerlendiriyorum.Futbol müsabakasına taraftar getirmemek müsabaka sonucuna ne kadar etki eder ayrı bir tartışma konusu.Kastamonu müsabakasında yaşadıklarımıza tüm izleyenler şahit olmuş, 90 dakika boyunca ve hatta müsabaka sonunda yaşadığımız olayların acısını ne derece yaşadığımızı bizleri tanıyanlar çok iyi biliyor” dedi.

 Play off müsabakalarına katılabilmek için vermiş olduklarımücadele öncesi 2 hedef belirlediklerini ifade eden Kara, “25 futbolcum, teknik heyetim ve yönetim kurlumuzun tek amacı vardı, ilk önce galibiyet olmazsa 1 puan alıp en azından Trabzon takımlarının küme düşmediği bir sezon yaşamaktı. Ama müsabaka  öncesi Kastamonuspor futbolcularının hatta taraftarın bile Gümüşhanespor-Arsinspor müsabakasının skoruna kadar bilgi sahibi olmaları bizleri şok etmiştir. Kastamonu Gazi Stadında 2 saat boyunca Arsinspor ve Gümüşhanespor lehine yaptığı tezahüratları şaşkınlıkla izledik. Meğer Gümüşhane’de oynanan müsabaka günler öncesinden belliymiş.Sayın Koç’un dediği gibi daha önce kullanmış olduğum Trabzon takımlarının birlik içinde olmadığı sözümün haklılığını bu hafta bir kez daha gördüm.Bizler onuru şerefi için yaşayan insanlarız. İsterseler herkesle her platformda tartışmaya hazırız. Alnımız ak,en ufak bir lekemiz yok.Üzüntümüz büyük tabi ki gruptan lider çıkmak isterdik,ama çıkamadık diye başarılı geçirdiğimiz bir sezonu karalamaya kimsenin gücü yetmez.Herkesi kapalı kapılar ardında neler konuşulduğunu açıklamaya davet ediyorum” diye konuştu.

Kara, şöyle devam etti:

“Şimdi kamuoyuna soruyorum; Kastamonuspor çalışanı olan Eşref Akyazıcı Gümüşhane-Arsin maçının 0-0 biteceğini bilecek kadar ermiş midir.Neden müsabaka öncesi Kastamonusporlu oyuncular her şey ayarlanmış bu ligde ne olursa olsun kalacağız kelimesini rahatlıkla kullanmıştır. Müsabakaya Trabzon Ankara İstanbul’dan gelen taraflı tarafsız herkes nasıl bir mücadele verdiğimizi ve masa oyunlarına hem biz hem Sürmenesporun nasıl alet edildiğine şahit olmuşlardır.Bizler Bakanıyla taraftarıyla ve maddi güçleriyle rakiplerimizle mücadele ederken dost bildiğimiz insanlar tarafından hançerlenmişizdir.Vicdanımız rahattır ve eninde sonunda yaşananların ortaya tüm çıplaklığıyla döküleceğine inancımız tamdır. Hem Kastamonuspor müsabakasının hakemi hem Gümüşhane Arsin müsabakasının detaylı araştırılması için gerekli yazışmaları yapmış bulunmaktayız.Buradan tüm yetkililere sesleniyorum, kimler kimlerle neler konuşup müsabakalara ne kadar dahil olmuşlardır araştırılsın.Bu işi sonuna kadar irdeleyeceğiz.Herkesi kapısının önündeki pislikleri temizlemeye davet ediyoruz.Bu kafayla gittiğimiz sürece tekrar söylüyorum, Trabzon futbolunda birlik beraberlikten söz edilemez.Yalıspor olarak profesyonel liglerde yaşanan bu çirkin oyunlarla sonuna kadar savaşacağımızın herkes tarafından bilinmesini istiyoruz.Son kez söylüyorum Yalıspor camiası büyük bir camiadır kimsenin dil uzatmaya gücü yetmez.yaşananları kamuoyunun takdirine bırakıyorum.Herkesle her şeyi gerekirse görsel basınımızda tartışmaya hazırım,spor kamuoyu kimin ne olduğunu iyi biliyor"

Daha önceki haberimiz:

https://www.haber61.net/news_detail.php?id=57528

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor