Engin: Çok özledim gün sayıyorum

Trabzonspor'da kasığındaki yırtık nedeniyle yaklaşık 1 aydır sahalardan uzak kalan Engin Baytar, sahalara döneceği günü sabırsızlıkla bekliyor.İki hafta sonra formasına kavuşması beklenen Engin Baytar, uzun bir sakatlık süreci geçirdiğini belirterek, "Bu

Engin: Çok özledim gün sayıyorum

Trabzonspor'da kasığındaki yırtık nedeniyle yaklaşık 1 aydır sahalardan uzak kalan Engin Baytar, sahalara döneceği günü sabırsızlıkla bekliyor.

İki hafta sonra formasına kavuşması beklenen Engin Baytar, uzun bir sakatlık süreci geçirdiğini belirterek, "Bu sürede hiç yılmadan çalışmalarımı sürdürdüm. Şu an için iyi durumda olduğumu söyleyebilirim. Forma giymeyi çok özledim.

En kısa zamanda sahalara dönmek istiyorum ve takım arkadaşlarımın verdiği onurlu mücadele katkı yapmak istiyorum" diye konuştu.

"ARTIK HASRET SON BULSUN İSTİYORUZ"
Engin, takım arkadaşlarının ikinci yarıda yaşanılan puan kayıpları nedeniyle üzüntü yaşadığını da ifade ederek, "Başta futbolcular olarak biz de dahil olmak üzere hiç kimse böyle bir puan kaybı beklemiyordu. Kesinlikle çok üzüldük. Ama ligin bitimine çok uzun bir zaman var ve tekrar liderliği ele geçirip bir daha bırakmayacağımızı düşünüyorum.

Tüm camia bu hasretin artık son bulmasını istiyor. Bizde bu kadar yaklaşmışken son noktayı koymayı arzuluyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor