Engin Baytar sabırsızlanıyor

Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon Şenol Güneş'in takımın başına gelmesiyle yıldızı parlayan futbolculardan olan Engin Baytar, yeni sezon öncesi kendine güveniyor "Trabzonspor'un başarılı futbolcularından Engin Baytar, yeni sezona çok güçlü gireceklerine ina

Engin Baytar sabırsızlanıyor

Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon Şenol Güneş'in takımın başına gelmesiyle yıldızı parlayan futbolculardan olan Engin Baytar, yeni sezon öncesi kendine güveniyor "

Trabzonspor'un başarılı futbolcularından Engin Baytar, yeni sezona çok güçlü gireceklerine inandığını belirterek, "Bu yıl bir kupa ile yetindik ama gelecek yıl bunun sayısını artıracağız. Şampiyonluk kupası hayallerimi süslüyor" dedi.

 Engin, gelecek sezon takımda vazgeçilmezler arasına girmek istediklerini belirterek, "Geçtiğimiz sezon takımda forma rekabeti üst düzeydeydi ve forma kapmak için çok çalışmak gerekiyordu. Gelecek sezon için ise yapılan takviyelerle kadro daha da güçlenecektir. Bu nedenle formayı almak daha zor olacak. Öncelikle formayı kapmak ve takımda vazgeçilmezler arasına girmek için elimden geleni yapacağım. Kamp dönemlerinin en iyi ismi olmak istiyorum" dedi.

ENGİN: "ÜÇ KULVARDA DA ADIMIZDAN SÖZ ETTİRMEK İSTİYORUZ"

Engin, yeni sezona çok güçlü gireceklerine inandığını da vurgulayarak, "Geçen yıl bir kupa ile yetindik ama gelecek yıl bunların sayısını artırmak istiyoruz. Hem kupa maratonunda, hem ligde, hem de Avrupa'da adımızdan söz ettireceğimize inanıyorum. Trabzonspor'a gelirken, uzun süreli bir hasrete son vermeyi istediğimi söylemiştim. Şampiyonluk hala hayallerimi süslüyor ve gelecek yıl takım arkadaşlarımla birlikte buna bir son vermeyi arzuluyoruz" ifadelerini kullandı

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor