Engin Baytar 'hırslıyız' diyor!

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Engin Baytar, tüm taraftarlar gibi kendilerinin de şampiyonluk hayaliyle yaşadıklarını belirterek, "Hocamızın da söylediği gibi tek tek maçlarımızı kazanarak bu hedefimize ulaşmak istiyoruz" dedi.  Engin, Antalya kampında

Engin Baytar 'hırslıyız' diyor!

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Engin Baytar, tüm taraftarlar gibi kendilerinin de şampiyonluk hayaliyle yaşadıklarını belirterek, "Hocamızın da söylediği gibi tek tek maçlarımızı kazanarak bu hedefimize ulaşmak istiyoruz" dedi.

 

 

Engin, Antalya kampında teknik direktör Şenol Güneş'in oyun sistemini tamamen benimsediklerini ifade ederek, "İlk yarıyı istediğimiz konumda bitirdik. İkinci yarıda bir çok takım bize karşı daha hırslı oynayacaktır. Çünkü lideri yenmenin havası çok farklı olur. Ama bizde kendi gücümüzü sahaya yansıtacağız. Hocamızın da söylediği gibi maçlarımızı tek tek kazanıp hedefimize ulaşmak istiyoruz. Taraftarlar gibi bizde hep şampiyonluğun hayalini kuruyoruz ve onunla yaşıyoruz. İnşallah sezon sonunda bu büyük coşkuyu yaşarız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler