Engin Baytar geri dönüyor

Bordo mavili takımın ilk yarıyı açık ara önde kapatmasında önemli rol oynayan Engin Baytar, uzun bir sakatlık döneminin ardından artık sahalara dönüyor.Milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın ardından oynanacak olan Konyaspor maçıyla sahalara dönmeyi p

Engin Baytar geri dönüyor

Bordo mavili takımın ilk yarıyı açık ara önde kapatmasında önemli rol oynayan Engin Baytar, uzun bir sakatlık döneminin ardından artık sahalara dönüyor.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın ardından oynanacak olan Konyaspor maçıyla sahalara dönmeyi planlayan Engin Baytar adeta hırs küpü.

Takımdan ayrı kaldığı dönemlerde özel olarak çalışmalar yapan futbolcu, "Çocukluk hayalim olan Trabzonspor'un şampiyonluğuna bu kadar yaklaştığım bir dönemde takımdan ayrı kalmak beni çok üzdü. Ama artık hasret bitti. Tekrar formayı giyeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor