Engin Ankaragücü maçında yok

Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarının ilk maçında sahasında Ankaragücü'nü konuk edecek olan Trabzonspor, bu maça odaklandı. Ligde son 12 maçta 10 galibiyet, 2 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmeyen bordo-mavililer, yeni yılda yapacağı ilk lig maçından da

Engin Ankaragücü maçında yok

Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarının ilk maçında sahasında Ankaragücü'nü konuk edecek olan Trabzonspor, bu maça odaklandı.

Ligde son 12 maçta 10 galibiyet, 2 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmeyen bordo-mavililer, yeni yılda yapacağı ilk lig maçından da galibiyetlerle ayrılarak şampiyonluk yolunda kayıpsız devam etmek istiyor.

Kulüp başkanı Sadri Şener, futbolcuların yanında olmak ve onlara moral vermek için diğer maçlardan farklı olarak bu kez 4 gün önceden kente geldi.

Bordo-mavili takımda yönetim kurulu, zorlu maç öncesi futbolculara son 2 maçlık galibiyet primi alacaklarını da dağıttı.

Engin Baytar'ın cezası nedeniyle oynayamayacağı karşılaşma öncesinde sakatlığı bulunan tek oyuncu Egemen de iyileşti ve bu futbolcu takımla birlikte çalışmalara başladı. Teknik direktör Şenol Güneş, dün akşamki antrenmanın ardından yapılacak son 2 çalışmayı basın mensuplarına kapattı.

Kulüp başkanı Şener, ligin ikinci yarısına zorlu bir dönemle başlayacaklarını belirterek, ''İlk olarak Ankaragücü ile karşılaşacağız. Çok ciddi bir maç oynayacağız. İkinci yarının ilk maçında puan kaybetmeden yolumuza devam etmek istiyoruz. İnşallah bu yıl yakaladığımız trendle yıl sonunda mutlu sona ulaşacağız'' dedi.

Ankaragücü maçının ardından Beşiktaş ile kupada, Fenerbahçe ile ligde karşılaşacaklarını ifade eden Şener, ''Her maçımızı önemsiyoruz. Ama tek tek karşılaşmalara bakıyoruz. Bu nedenle şu anda tek düşüncemiz Ankaragücü ile yapacağımız karşılaşma'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor