Engel tanımayanlar şenliği

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında 27 ilde düzenlediği "Engel Tanımayanlar Futbol Şenlikleri" bugün başladı.Bu etkinliklere Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve Teknik Direktör Şenol Güneş katıldı.Koşulları her

Engel tanımayanlar şenliği

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında 27 ilde düzenlediği "Engel Tanımayanlar Futbol Şenlikleri" bugün başladı.

Bu etkinliklere Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve Teknik Direktör Şenol Güneş katıldı.

Koşulları her ne olursa olsun, fiziksel ya da manevi yapısı ne kadar farklı olursa olsun, tüm insanları ortak bir heyecanda birleştiren futbolu daha geniş kitleler için muhteşem bir eğlence haline getirmek için yapılan bu "Engel Tanımayanlar Şenliği", 8 bine yakın engelli çocuğumuzu futbol topu etrafında buluşturuyor.

Trabzon’da yapılan etkinliklerde Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve Teknik Direktör Şenol Güneş, miniklerle bir araya gelerek bol bol fotoğraf çektirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor