Emre'ye küfürlü tezahürat

SCHUSTER'E TEPKİMaç öncesi takım kadroları ve teknik direktörlerin anons edilmesi sırasında siyah-beyazlı taraftarlar Bernd Schuster'e tepki gösterdi.Dinamo Kiev maçı sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle tepki çeken Schuster'in isminin anons edilmesinin

Emre'ye küfürlü tezahürat

SCHUSTER'E TEPKİ

Maç öncesi takım kadroları ve teknik direktörlerin anons edilmesi sırasında siyah-beyazlı taraftarlar Bernd Schuster'e tepki gösterdi.Dinamo Kiev maçı sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle tepki çeken Schuster'in isminin anons edilmesinin ardından tribünlerde kısa süreli protesto sesleri yükseldi.

DEMİRÖREN CEZALI

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, cezası nedeniyle Fenerbahçe derbisini stattan izleyemedi.Beşiktaş Kulübü İdari ve Mali Genel Kurulu'nda yaptığı konuşma nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 45 gün hak mahrumiyeti cezası verilen Demirören, derbiyi statta takip edemedi.

EMRE’YE KÜFÜRLÜ TEZAHÜRAT

Beşiktaşlı taraftarlar ısınmak için sahaya çıkan Fenerbahçeli futbolcuları protesto ederken en çok da Emre Belözoğlu'na tepki gösterdi.Taraftarlar, Emre ve Fenerbahçeli futbolculara küfürlü tezahüratlarda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler