Emre: Trabzon-Fener konuşuluyor

Emre Belözoğlu zirveyle puan farkının kapanmasının sürpriz olmadığını söyledi. Emre "Bordo mavililer, şampiyonluğa oynama tecrübesine sahip. Ama biz strese girecekleri ve tökezleyecekleri bekliyorduk" dedi. Trabzonspor’un yaşadığı puan kayıplarının normal

Emre: Trabzon-Fener konuşuluyor

Emre Belözoğlu zirveyle puan farkının kapanmasının sürpriz olmadığını söyledi. Emre "Bordo mavililer, şampiyonluğa oynama tecrübesine sahip. Ama biz strese girecekleri ve tökezleyecekleri bekliyorduk" dedi.

 

Trabzonspor’un yaşadığı puan kayıplarının normal bir durum olduğunu kaydeden tecrübeli oyuncu, “Kimse onları hesaba katmıyor ama Bursaspor yarışta çok daha ciddi bir rakip” dedi.

 

Sezonun ikinci yarısıyla birlikte büyük bir çıkış yakalayan ve şampiyonluk yarışında lider Trabzonspor ile aradaki puan farkını ikiye indiren Fenerbahçe’de en çok konuşulan isimlerden biri Emre Belözoğlu. Saha içindeki agresif tavırları ile gündeme gelmesi bir yana saha dışında da çok farklı bir kişiliğe sahip kendisi. Milli Takım’ın Güney Kore ile oynayacağı hazırlık karşılaşması öncesi yapılan sponsorluk anlaşmasına katılan ve orada sorularımızı yanıtlayan Emre Belözoğlu, ilginç açıklamalarda bulundu.

  

BEKLENEN BİR DURUM

Lider Trabzonspor ile aradaki puan farkının 3 haftada bu kadar çabuk kapanmasıyla ilgili de Emre Belözoğlu şöyle konuştu: “Bu kadar kısa sürede zirveye yaklaşacağımızı tahmin etmiyorduk. Ama rakiplerimizle aradaki puan farkını kapatacağımızı ve lider Trabzonspor’u yaklaşacağımıza inanıyorduk. Kendi aramızda yaptığımız toplantılarda da hep bu konuyu tartıştık. Bana göre bordo mavililerin bu puan kayıpları beklenmedik bir durum değil.”

 

BURSA ASLA UNUTULMAMALI

Herkesin Fenerbahçe ve Trabzonspor’u konuştuğunun ancak Bursaspor’u unuttuğunu belirten Emre, sözlerini şöyle tamamladı: “Bu durum yeşil beyazlılara bir avantaj sağlıyor. Çünkü, unutuluyorlar. Bursaspor sessiz, sedasız zirveye ortak olmuş durumda. Hatta bizler kadar da iddialı. Bana göre Bursaspor şampiyonluk yarışında çok daha ciddi bir rakip. Devre arasında önemli takviyeler yaparak iyice güçlendiler”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler