"Emre Belözoğlu mafyacılık oynuyor"

Başakşehirli Emre Belözoğlu'nun Rize'de bir taraftarın kendisine küfür etmesi sonrasında Medipol Başakşehirli Ufuk Ceylan, Yalçın Ayhan, Volkan Babacan ve bazı kulüp personellerinin A Spor'un iki basın mensubuna saldırmasıyla ilgili Mehmet Demirkol açıklamalarda bulundu.

"Emre Belözoğlu mafyacılık oynuyor"

MEHMET DEMİRKOL'DAN EMRE BELÖZOĞLU'NA OLAY SÖZLER

Mehmet Demirkol, NTV Spor'da yayınlanan Spor Sayfası adlı programda Rize'de yaşanan kavga olaylarını değerlendirdi ve olayların başlamasına sebep olan ismin Emre Belözoğlu olduğunu söyledi.

Canlı yayında Mehmet Demirkol, "Neden Volkan Babacan kadro dışı değil? O da yumruk atıyor. TFF ile Başakşehir'in cezası da örtüşmeli, 7 maçsa, 7 maçlık kadro dışı olsun ya da parasını az versinler. Bunları attık olmaz. Yalçın bunu bir kez yapmış ve sorumlusu da Emre Belözoğlu. Olayı çıkartıyor sonra arazi, kaptan olmasına rağmen. Şimdi Yalçın'ı link etmeyelim, cezasını verelim. Kulüp cezasını vereceğini söylüyor. Başakşehir'in bunu yapacağını tahmin ediyorum. Ancak Volkan da vuruyor" dedi.

"EMRE BELÖZOĞLUNUN Kİ MAFYACILIK OYNAMAK"

Emre Belözoğlu ile ilgili konuşmalarına devam eden Mehmet Demirkol "Olayı çıkaran Emre sonra da ortada yok. Emre'ye küfür edilmiş olabilir, "Tahrik vardır, cezasını çekmeye razı. Bizim başımıza gelse biz de yaparız ve bu yüzden ceza vermiyoruz" derseniz bunu anlarız. Peki biri sana küfür ederken olayı çeken gazeteciye neden dalıyorsun? Küfür eden birini dövüyorsan, gazetecinin çekmesini istemen lazım. "Sen bana öyle davranırsan ben de sana böyle davranırım" mesajını ver. Gazeteci ile ne alakası var? Adam tabii ki çekecek. Orada mafyacılık oynuyorsun. "Ben adamı döverim ama kimsenin de haberi olmasın" bu mafyacılık oynamaktır. Bunu yapmayın, o zaman iş tahrikten, nefsi müdafaadan çıkıyor. Bunu çeken gazeteciye nasıl saldırıyorsun? Saldırılan gazeteci arkadaş gelecekmiş, barıştırılacakmış. Sakın bunu yapma, çok yanlış. Onlar senin ayağına gelecek, senin gelmen olmaz. Küfür eden gazeteci değil ki. Adam işini yapıyor. Emre'ye küfür eden gazeteci olur, zaten o zaman gazetecilik kalmaz. Başakşehir'in genel tavrını Türkiye'de başka hangi bir kulüp yapabilir? Ayrıca nasıl oluyor anlamıyorum bütün olayı çıkartan Emre Belözoğlu ama sonra arazi ve sadece 1 maç ceza alacak" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler