Emre Belözoğlu hüngür hüngür!

İkinci dereceden yırtık tespit edilen Emre en az iki hafta oynamayacakFenerbahçe bu hafta Galatasaray ile oynayacağı zorlu derbi öncesi Emre Belözoğlu şoku ile sarsıldı. Konyaspor maçının son dakikalarına doğru takım arkadaşına pas atarken acı içinde yerd

Emre Belözoğlu hüngür hüngür!

İkinci dereceden yırtık tespit edilen Emre en az iki hafta oynamayacak

Fenerbahçe bu hafta Galatasaray ile oynayacağı zorlu derbi öncesi Emre Belözoğlu şoku ile sarsıldı. Konyaspor maçının son dakikalarına doğru takım arkadaşına pas atarken acı içinde yerde kalan yıldız futbolcu oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Sedye ile saha kenarına gelirken gözyaşlarını tutamayan Emre'ye tribünler moral vermeye çalıştı. Sarı-lacivertli ekibin kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık tarafından yapılan ilk müdahalede Emre'nin sol arka adalesinde yırtık şüphesi belirdi.

Karanlık Emre'nin hastane yerine Samandıra Tesisleri'ne götürülmesine karar verirken, burada yapılan kontrollerde ikinci dereceden yırtık tespit edildi. Milli oyuncunun en az iki hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın, Galatasaray karşısında Emre'nin yokluğunu büyük olasılıkla sakatlıktan kurtulan Selçuk ile doldurmaya çalışacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler