Emre Aygün'ün cezası belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), bugün yaptığı toplantıda gündemindeki maddeleri görüştü. Toplantının ardından yapılan açıklamada, Beşiktaş Kulübü'ne, Ziraat Türkiye Kupası'nda Manisaspor ile yapılan maçta taraft

Emre Aygün'ün cezası belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), bugün yaptığı toplantıda gündemindeki maddeleri görüştü.

 

Toplantının ardından yapılan açıklamada, Beşiktaş Kulübü'ne, Ziraat Türkiye Kupası'nda Manisaspor ile yapılan maçta taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 20 bin, kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle de 30 bin lira olmak üzere toplam 50 bin lira para cezası verildiği bildirildi.

 

Kurul, futbolcu Emre Aygün'e, transfer sözleşme müzakeresinde lisanslı futbolcu temsilcisi olmayan bir kişiyle temsil edilmesinden dolayı Futbolcu Temsilcisi Talimatı'nın 20/2. ve 24/c. maddesi uyarınca 25 bin lira para cezası verdi.

 

Toplantıda alınan ceza kararları şöyle:

 

50 bin lira: Beşiktaş

 

25 bin lira: Emre Aygün (Futbolcu)

 

17 bin 500 lira: Manisaspor

 

10 bin lira: Fenerbahçe

 

5 bin lira: Galatasaray

 

2 bin lira: Yeni Malatyaspor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler