Emre Aygün PFDK'ya sevk edildi

Futbolcu Emre Aygün, talimatlara aykırı bir şekilde, futbolcu temsilcisi lisansına sahip olmayan Mustafa Üçüncü'den menajerlik hizmeti alması nedeniyle tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Konuyla ilgili Futbol Federasyonu'nd

Emre Aygün PFDK'ya sevk edildi

Futbolcu Emre Aygün, talimatlara aykırı bir şekilde, futbolcu temsilcisi lisansına sahip olmayan Mustafa Üçüncü'den menajerlik hizmeti alması nedeniyle tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

 

Konuyla ilgili Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, ''Emre Aygün ile birlikte Türkiye Futbol Federasyonu tarafından PFDK'ya sevk edilen futbolcu sayısı 7'ye ulaştı. Ayrıca 4 lisanslı futbolcu temsilcisi ve 2 teknik adam da talimatlara aykırı olarak menajerlik faaliyetlerinin içinde bulunmaları nedeniyle PFDK'ya sevk edilmişti. Lisanssız menajerler ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'nun kapsamlı takibi ve incelemesi devam etmektedir” denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler