Elvan Abeylegesse evlendi

Türk atletizminin en başarılı atletlerinden Etiyopya asıllı Elvan Abeylegesse, sade bir törenle dünya evine girdi... Törene atletizm camiasından birçok davetli katıldı. ENKA Sadi Gülçelik Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen törende milli atlet Elvan Abeyl

Elvan Abeylegesse evlendi

Türk atletizminin en başarılı atletlerinden Etiyopya asıllı Elvan Abeylegesse, sade bir törenle dünya evine girdi... Törene atletizm camiasından birçok davetli katıldı.

 

ENKA Sadi Gülçelik Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen törende milli atlet Elvan Abeylegesse, Semeneh Debelie ile hayatını birleştirdi.

 

Atletizm dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı törende, milli atletin şahitliğini, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, ENKA Onursal Başkanı Şarık Tara ile ENKA Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Tara, damat Semeneh Debelie'nin şahitliğini ise Etiyopya'nın Ankara Büyükelçisi Dr. Mulatu Teşome ile ENKA Spor Kulübü Başkanı Alparslan Tansuğ yaptı.

 

Modacı Cemil İpekçi'nin tasarladığı gelinliği giyen milli atlet, nikahın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, çok mutlu olduğunu söyledi.

 

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül ise Elvan Abeylegesse-Semeneh Debelie çiftine ömür boyu mutluluk dileyerek, ''Çok duygulandım. Elvan yaptığı hizmetlerle Türkiye'ye borcunu ödedi. Ancak daha çok yapacağı işler var'' dedi. Akgül, ''Elvan'ı beyazlar içinde görmeye alışık değiliz. Hep spor tarzı giyinen biri'' şeklinde espri de yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor