El bebek gül bebek Brozek

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Polonyalı ikiz kardeşler Pawel ve Piotr Brozek'in sorunlarıyla da yakından ilgileniyor. Antrenman öncelerinde kendileri için getirilen bayan tercüman aracılığıyla bu futbolcularla özel olarak görüşme yapan Güneş'i

El bebek gül bebek Brozek

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Polonyalı ikiz kardeşler Pawel ve Piotr Brozek'in sorunlarıyla da yakından ilgileniyor. 

Antrenman öncelerinde kendileri için getirilen bayan tercüman aracılığıyla bu futbolcularla özel olarak görüşme yapan Güneş'in, futbolculardan daha çalışkan olmalarını istediği belirtildi. Her iki oyuncunun gidişatından genel olarak mutlu olan Güneş'in ligde kalan haftalarda iki futbolcuya da daha fazla forma şansı vermesi bekleniyor.

Suudi Arabistan'ın Al Ittihad takımıyla oynanan maçta yer alan Pawel Brozek, henüz ligde gol atamadığı için üzgün olduğunu, ancak kalan 8 hafta için kendisine bir gol hedefi belirlediğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor