Eğitimciler Trabzonspor'da

Eğitim-Bir-Sen Trabzon Şube Başkanı Mehmet Kara ve yönetim kurulu üyeleri, bugün Trabzonspor kulübünü ziyaret ederek Genel Sekreter Hasan Yener ile görüştüler.Genel Sekreter Hasan Yener ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğretmenliğin, Türkiye

Eğitimciler Trabzonspor'da

Eğitim-Bir-Sen Trabzon Şube Başkanı Mehmet Kara ve yönetim kurulu üyeleri, bugün Trabzonspor kulübünü ziyaret ederek Genel Sekreter Hasan Yener ile görüştüler.

Genel Sekreter Hasan Yener ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğretmenliğin, Türkiye'nin geleceğini tayin eden en önemli meslek grubu olduğunu vurguladı. Yeni nesillerin öğretmenlerin eseri olacağını belirten Yener, "Bu itibarla öğretmenlerimizi sayıp seviyoruz' dedi.

Eğitim-Bir-Sen Trabzon Şube Başkanı Mehmet Kara ise Trabzonspor’un Manisaspor karşısında aldığı galibiyetin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, bundan sonraki maçlarda da ekibe başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor