Egemen'in adı GLADYATÖR!

Trabzonspor'un Konyaspor deplasmanında aldığı üç puanın mimarlarından olan Egemen Korkmaz'a takım arkadaşları savaşçı ve mücadeleci yapısı nedeniyle, 'Gladyatör' lakabını takarken, taraftarlar ise Egemen'e, "Süperman" diye tezahürat ediyor. Egemen ise, "G

Egemen'in adı GLADYATÖR!

Trabzonspor'un Konyaspor deplasmanında aldığı üç puanın mimarlarından olan Egemen Korkmaz'a takım arkadaşları savaşçı ve mücadeleci yapısı nedeniyle, 'Gladyatör' lakabını takarken, taraftarlar ise Egemen'e, "Süperman" diye tezahürat ediyor.

 Egemen ise, "Galibiyet ve forma kutsaldır. Üç puan için kendi adıma ne gerekiyorsa yaparım" dedi.

Spor Toto Süper Ligi'nin 10. haftasında deplasmanda Konyaspor'u 2 - 1 mağlup ederek lider Bursaspor ile aradaki puan farkını bire indiren Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş, hariç herkesin yüzü gülüyor. Son haftalarda özellikle duran toplarda bazı hatalar yaptıklarını ifade eden Güneş, "Basit hatalardan gol yememeliyiz. Futbolda her türlü sonuç var ama biz en iyisini almaya çalışıyoruz. Hafta sonu oynanacak olan Galatasaray maçında da bunu yapacağız. Ligin zirvesi oldukça renkli ve heyecan verici. Böyle bir ortamda bizde kendi adımıza tüm güzellikleri sahaya yansıtmak istiyoruz. Bundan sonra sahada istediklerimi veremeyen oyuncular olursa gerekeni yapacağım" dedi.

EGEMEN: "ÜÇ PUAN İÇİN NE GEREKİYORSA YAPARIM"

Konyaspor deplasmanında alınan üç puanın mimarlarından olan Egemen Korkmaz'a, takım arkadaşlarından övgüler yağdı. Egemen'e savaşçı kimliği ve mücadeleci yapısı nedeniyle, 'Gladyatör' lakabını takan takım arkadaşları, "Bugüne kadar hiç pes ettiğine şahit olmadık" diye konuştular. Taraftarlarında, 'Süperman' lakabını taktığı Egemen ise, galibiyetlerin ve formanın kutsal olduğunu belirterek, "Üç puanı almak için kendi adıma ne gerekiyorsa yaparım. Takım arkadaşlarımın da aynı özveri ile mücadele ettiğine inanıyorum. Gol atmak sadece forvet oyuncularının görevi değil. Onlar zaman zaman nasıl gelip savunmaya yardım ediyorsa, bizde hücumda onlara yardım etmeliyiz" diye konuştu.

"EFSANEYİ ŞAHA KALDIRMAK İSTİYORUZ"

Egemen, şampiyonluğun bir hayal olmadığını da vurgulayarak, "Artık hiçbir Anadolu takımını kendi evinde mağlup etmek, kağıt üzerindeki kadar kolay değil. Her takım kazanmak için ne gerekiyorsa yapıyor. Bizde kendi adımıza Trabzonspor'ün büyüklüğüne yakışır bir şekilde şampiyonluk mücadelesi vermek istiyoruz. Geçen sezon Bursaspor bir ilki başardı. Bizim görevimiz ise zaten var olan efsaneyi yeniden şaha kaldırmak. Trabzon'da yaşayınca insan buranın büyüklüğünü daha iyi anlıyor. Umarım sezon sonunda o büyük coşkuyu yaşarız" dedi.

"FIRTINA KORKMAZ, ÇÜNKÜ UMUT'U VAR"

Trabzon'dan yayın yapan yerel gazeteler Konyaspor maçının ardından hafta sonu oynanacak olan Galatasaray maçına gönderme yaptı. Karadeniz Gazetesi, "Sıra sende aslanım!" başlığını atarken, İlkhaber Gazetesi, "Zirvede Karadeniz fırtınası esiyor" başlığını kullandı. Taka Gazetesi, "Trabzon'un ayak sesleri", Günebakış gazetesi ise, "Fırtına Korkmaz, çünkü Umut'u var" manşetini attı. Kuzey Ekspres Gazetesi de, "4x4'ltk Trabzon" başlığıyla Konyaspor galibiyetini okuyucularına aktardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor