Egemen'e 6 saatlik mesai

Fenerbahçe ile oynanan lig maçında sakatlanan Egemen Korkmaz da, bir an önce iyileşmek için günde altı saatlik bir çalışma programına girdi.Sabah - öğle - akşam olmak üzere toplamda 6 saat çalışan oyuncunun çok hızlı bir iyileşme dönemi geçirdiği öğrenild

Egemen'e 6 saatlik mesai

Fenerbahçe ile oynanan lig maçında sakatlanan Egemen Korkmaz da, bir an önce iyileşmek için günde altı saatlik bir çalışma programına girdi.

Sabah - öğle - akşam olmak üzere toplamda 6 saat çalışan oyuncunun çok hızlı bir iyileşme dönemi geçirdiği öğrenildi. Egemen'in azmi teknik direktör Şenol Güneş'i de fazlasıyla memnun ederken, antrenmanlardan yaklaşık yarım saat önce sahaya çıkan ve özel çalışma yapan futbolcu, tüm futbolculardan sonra antrenmanı terk ediyor. Egemen'in gelecek hafta oynanacak olan Beşiktaş maçında takımdaki yerini alması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler