Egemen ve Giray'a haksızlık yapıldı

Bursaspor Takım Kaptanı Ömer Erdoğan, Fenerbahçeli futbolcuların üzülmemesi gerektiğini belirterek, "Çünkü hak eden şampiyon oldu" dedi. Kendisini şampiyonluktan dolayı rüyada gibi hissettiğini söyleyen kaptan, milli takıma çağrılmadığı için kırgın olduğu

Egemen ve Giray'a haksızlık yapıldı

Bursaspor Takım Kaptanı Ömer Erdoğan, Fenerbahçeli futbolcuların üzülmemesi gerektiğini belirterek, "Çünkü hak eden şampiyon oldu" dedi. Kendisini şampiyonluktan dolayı rüyada gibi hissettiğini söyleyen kaptan, milli takıma çağrılmadığı için kırgın olduğunu da ifade etti.

Zorlu Beşiktaş maçının ardından şampiyonluğunu ilan eden Bursaspor'un kaptanı Ömer Erdoğan duygularını anlattı. Herkesin arayıp tebrik ettiğini kaydeden Erdoğan, "Şampiyonluğu bize yakıştırıyorlar. Hak eden şampiyon oldu ve son hafta kesinleşmesi ayrı bir güzellik. Liderliği bir ara verince camiamızı biraz umutsuzluğa itmiştik. Avantajı Fenerbahçeye verince kaybettiğimiz puanların üzüntüsünü yaşıyorduk. Allah bizim dualarımızı, bizi destekleyenlerin dualarını kabul etti ve şampiyonluğu hak edene verdi"
diye konuştu.

"ŞAMPİYONLUK HAK EDENE GELDİ"
Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kutlamasının kötü bir olay olduğunu dile getiren Kaptan Ömer Erdoğan, "1-2 dakika içinde dünyanın en mutlu insanı olurken, bir anda her şeyi kaybetmek kötü. Fenerbahçeli futbolcular üzülmesinler çünkü hak eden şampiyon oldu. Biz nasıl eğer olamazsak rakibimizi tebrik ederiz diye mesaj verdiysek onlarında bizi tebrik etmesi lazım" şeklinde konuştu.

"KENDİMİ RÜYADA GİBİ HİSSEDİYORUM"
Sezona Avrupa Kupaları hedefi ile başladıklarını hatırlatan Erdoğan, "Ama haftalar geçtikçe, elimize fırsat geçince daha çok birbirimize kenetlendik ve herkes bize destek oldu. Eğer şampiyon olursak nasıl bir atmosfer olur diye hayal ettik ve bu bizi daha çok hırslandırdı. Başarıda herkesin payı var. Birlikte başardık. Kitap yazsak yeri var, çünkü çok güzel bir hikaye. Rakiplerimizin 10'da 1 bütçesiyle takım ruhunu sahaya yansıtarak başarıyı elde ettik. Kendimi rüyada gibi hissediyorum" ifadelerini
kullandı.

"BAZI GÜÇLER BİZİ ENGELLEMEYE ÇALIŞTI"
Bazı güçlerin kendilerini engellemeye çalıştıklarını ileri süren Erdoğan, "Başta kaleci Onur olsun Egemen olsun gerçek karakterlerini gösterdiler. Trabzonspor buraya geldiğinde eminim çok iyi ağırlanacaklar, bundan eminim. Taraftarımız bunu unutmaz" dedi.

Maç oynanırken taraftarların tepkisini zaman zaman hissettiklerini kaydeden Ömer, "Trabzon'nun attığı golden sonra müthiş bir coşku oldu. Devre arasında 1-1 olduğu öğrenince çok olumlu bakmadık. Aklımızın ucunda 1-1 biter diye düşünce vardı ama önce kendi maçımızı düşündük" şeklinde konuştu.

"MİLLİ TAKIMA SEÇİLMEDİĞİM İÇİN KIRGINIM"
Milli Takım kampına çağırılmadığı için kırgın olduğunu dile getiren Ömer Erdoğan, "Bugün çağırmayacaklarsa ne zaman çağıracaklar. İnanılmaz çok kırgınım. Rakiplerim benden çok üst düzey oyuncular olur tamam. Onlar belki benden daha çok Avrupa kupası maçı oynadılar, belki oturmuş bir defans kurgusu var ama bana, Ali Tandoğan'a İbrahim'e, Egemen'e, Giray'a haksızlık yapıldı" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor