Egemen Korkmaz'dan itiraflar

Trabzonspor'un başarılı savunma oyuncusu Egemen Korkmaz, sahaya çıktığında olumlu veya olumsuz tribünleri pek fazla duyan bir insan olmadığını söyledi. Egemen, şampiyonluk söylemlerinin henüz erken olduğunu ifade ederek, hedeflerinin bu sezon ilk iki için

Egemen Korkmaz'dan itiraflar

Trabzonspor'un başarılı savunma oyuncusu Egemen Korkmaz, sahaya çıktığında olumlu veya olumsuz tribünleri pek fazla duyan bir insan olmadığını söyledi. Egemen, şampiyonluk söylemlerinin henüz erken olduğunu ifade ederek, hedeflerinin bu sezon ilk iki içinde olmak olduğunu belirtti.

Galatasaray'ı mağlup ederek liderliği ele geçiren Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligi'nin 12. haftasında deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçı hazırlıklarını keyifli bir şekilde sürdürüyor. Zorlu deplasmanda rakibi karşısında liderliğini korumayı hedefleyen Bordo-mavililerde bu maçın önemi Egemen Korkmaz içinde ayrı bir anlam ifade ediyor. Ailesi ile birlikte Trabzon'da mutlu bir yaşam sürdüren Egemen Korkmaz, antrenmanlarda fırsat bulduğu zamanlarda ise en büyük vaktini kızı Ezgi Naz ile birlikte geçiriyor.

5 yıl Yeşil-beyazlı ekibin formasını giydikten sonra Trabzonspor'a 2008-2009 sezonunda transfer olan Egemen Korkmaz, Bordo-mavili takıma transfer olmasından sonra da Bursaspor'da giydiği, Bursa ilinin plaka kodu olan "16" numaralı formayı giymeye devam etti. Ancak 17 Mayıs 2009'da oynanan ve Trabzonspor'un 1-0 kazandığı Trabzonspor-Bursaspor maçının ardından "16" numaralı formasını çıkarıp tribünlere sallaması ve saha ortasına gidip taraftarlara üçlü çektirmesi, Bursaspor camiasında tepkilere neden olmuştu.

"SAHAYA ÇIKTIĞIMDA BİR ŞEY DUYMAM"

Buraspor deplasmanında kötü tezahürat alacağım diye bir endişe yaşamadığını belirten başarılı oyuncu, "Ben zaten sahaya çıktıktan sonra pek fazla duyan bir insan değilim. Olumlu veya olumsuz öyle bir şey hiç yaşamadım. Ben şu anda Trabzonspor'un oyuncusuyum ve Trabzonspor'un başarısı beni ilgilendiriyor. Bursaspor'da da güzel günlerim geçti ama artık onlar anılarda kaldı. Trabzonspor başarısı benim için çok daha önemli" diye konuştu.

 

"HEDEFİMİZ İLK İKİ AMA İNŞALLAH ŞAMPİYON OLURUZ"

Ligde en az hata yapan takımların Anadolu takımları olduğunu belirten Egemen, Trabzonspor her zaman yarışın içinde var. Ben burada olmadan öncede Trabzonspor her zaman yarışın içindeydi. Şampiyonluk söylemleri için bana göre henüz erken olduğunu düşünüyorum. Sezon başı bazı hedefler kondu. Sezonu ilk iki içinde tamamlamak istiyoruz ama inşallah şampiyon oluruz. En büyük amacımızda bu" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor