Egemen akşam idmanına çıkmadı

Bordo-mavili ekip Gloria Otel'in sahasında teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirdiği akşam antrenmanında, koşu ve ısınmanın ardından iki gruba ayrılarak minyatür kale maçlar yaptı. Bütün takım halinde yapılan minyatür kale maçların ardından

Egemen akşam idmanına çıkmadı

Bordo-mavili ekip Gloria Otel'in sahasında teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirdiği akşam antrenmanında, koşu ve ısınmanın ardından iki gruba ayrılarak minyatür kale maçlar yaptı. Bütün takım halinde yapılan minyatür kale maçların ardından, antrenman dar alanda çift kale maçla sona erdi.

Sabah antrenmanında sol alt adalesinde yaşadığı sakatlığın ardından dinlendirilen Egemen akşam çalışmasına katılmadı.

Kampa geç katıldığı için çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Colman ise antrenmanın bir bölümünde takımla çalışıp, daha sonra takımdan ayrıldı.

Kampta yer almayan Alanzinho ve Jaja için noter tespitine devam edildi.

Akşam antrenmanını, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ve bazı yöneticilerin yanı sıra Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay da izledi.

Trabzonspor, devre arası transferinde kadrosuna kattığı Polonyalı kardeşler Pawel Brozek ve Piotr Brozek ile Mehmet Çakır'la yarın sözleşme imzalayacak.

Trabzonspor ikinci yarı hazırlıklarını yarın sabah yapacağı antrenmanla sürdürecek. Bordo mavili ekip, Antalya kampındaki ilk hazırlık maçını ise yarın akşam Mardan Stadı'nda 20.30'da başlayacak mücadelede Alman ekip Werder Bremen ile yapacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor