Efsane futbolcu futbolu bıraktı

Futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük oyuncularından biri olan 'Fenomen' lakaplı efsane oyuncu, sakatlıklara yenik düştü. Üzücü haberi ülkesinin basınına yaptığı açıklamayla duyuran Brezilyalı yıldız, yaşadığı sakatlıkların geçmemesi nedeniyle futbolu b

Efsane futbolcu futbolu bıraktı

Futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük oyuncularından biri olan 'Fenomen' lakaplı efsane oyuncu, sakatlıklara yenik düştü.

 

Üzücü haberi ülkesinin basınına yaptığı açıklamayla duyuran Brezilyalı yıldız, yaşadığı sakatlıkların geçmemesi nedeniyle futbolu bırakma kararı aldığını belirtti. "Futbol oynamaya devam etmek istiyordum. Ancak umduğum gibi olmadı ve sakatlıklarım bir türlü geçmedi" diyen 35 yaşındaki oyuncu "Artık zamanı geldi. Futbolu bırakıyorum" ifadelerini kullandı.

1996, 1997 ve 2002 yıllarında 'Dünyanın En iyi Futbolcusu' ödülünü alan Fenomen, sırasıyla Cruziero, PSV Eindhoven, Barcelona, Inter, Real Madrid, Milan takımlarında tarih yazmış, ve son olarak ülkesine, Corinthians'a dönmüştü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler