Efes şampiyonluğu kaçırdı

Beko Basketbol Ligi play-off final serisinde Fenerbahçe Ülker'in 4-2 gerisinde kalan ve şampiyonluğu rakibine kaptıran Efes Pilsen'de, kaçan şampiyonluğun üzüntüsü yaşanıyor.Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun, seri boyunca kazanabilecekleri maçlarda

Efes şampiyonluğu kaçırdı

Beko Basketbol Ligi play-off final serisinde Fenerbahçe Ülker'in 4-2 gerisinde kalan ve şampiyonluğu rakibine kaptıran Efes Pilsen'de, kaçan şampiyonluğun üzüntüsü yaşanıyor.

Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun, seri boyunca kazanabilecekleri maçlarda beklenmedik başlangıçlar yaptıklarını, sakatlıkları nedeniyle son maçlarda forma giymeyen Thornton ve Kerem Tunçeri'nin de kendilerini etkilediğini söyledi.

Özerhun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, seri boyunca favori gösterilmelerinin de olumsuz etkilerini yaşadıklarını vurgulayarak, ''Serinin bazı karşılaşmalarında, kazanabileceğimiz maçlarda, beklenmedik başlangıçlar yaptık. Thornton gibi direncimizi arttıracak önemli bir oyuncunun olmaması, Kerem Tunçeri'yi kaybetmemiz, Ender'in tek oyun kurucu olarak sahada kalması birleşince, dezavantajlı konuma düştük. Bu kadar zor maçta bu dezavantajların ortaya çıkacağı belliydi. Rotasyonun daralmasının sıkıntısını çektik. Son maçta da yorgunluk tamamen ortaya çıktı. Fenerbahçe'ye oranla eksik kadroyla oynamamız bizi etkiledi'' diye konuştu.

Genel menajer Özerhun, çok istedikleri, ancak ulaşamadıkları şampiyonluğu kaçırdıkları için büyük üzüntü yaşadıklarını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor