Durica gözyaşlarıyla veda etti

Trabzonsporlu oyunculardan Durica son maçına çıktı

Durica gözyaşlarıyla veda etti
Slovakya'nın Norveç ile karşılaştığı ve 1-0 kazandığı maçta Trabzonsporlu Jan Durica son kez milli formayı giydi. Trabzonspor'un diğer Slovak oyuncularından Bero ile Hubocan da maçta forma şansı buldu.

Bordo-mavililerin Slovak futbolcularından Jan Durica 90 dakika sahada kalırken Hubocan, ilk 11'de başlayıp 63 dakika sahada kaldı, Matus Bero da 74. dakikada oyuna dahil oldu

Trabzonspor'un Slovak futbolcusu Jan Durica, Norveç'i 1-0 mağlup ettikleri özel maçın ardından gözyaşlarıyla milli takım kariyerini noktaladı.

Anton Malatinsky Stadı'nda Norveç'i ağırlayan Slovakya, 90. dakikada Stanislav Lobotka'nın attığı golle 1 - 0 galip geldi.

Trabzonspor'da forma giyen 35 yaşındaki defans oyuncusu Jan Durica, ilk 11'de başladığı mücadelede 90 dakika sahada kalırken, bu maçla birlikte milli takıma da veda etti. Durica'nın seremoni esnasında gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Trabzonspor'un diğer Slovak futbolcularından Tomas Hubocan, ilk 11'de başlayıp 63 dakika sahada kalırken, Matus Bero da 74. dakikada oyuna dahil oldu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor