Dünyaca ünlü futbolcuyu otomobil bagajında kaçırdılar!

Dünyaca ünlü yıldız futbolcuyu kafasına poşet geçirerek kaçırdılar.

Dünyaca ünlü futbolcuyu otomobil bagajında kaçırdılar!

Eski oyuncusu Jesus Navas’ı kadrosuna katan Sevilla, bu transferi senaryolu kısa filmle açıkladı. Senaryoya göre, ünlü futbolcu 2 kişi tarafından kafasına poşet geçirilerek bir aracın bagajına konuldu ve Sevilla’nın stadına götürüldü.
 

Sevila, 2013-2014 sezonu öncesinde Manchester City’ye 20 milyon Euro’ya sattığı Jesus Navas’la anlaşmaya vardı. Manchester City ile olan sözleşmesi sona eren Navas, eski takımı Sevilla’ya geri döndü. Endülüs ekibi için sağlık kontrolünden geçen ve resmi sözleşmeye imza atan Navas’ın transferi ilginç şekilde duyuruldu.

Kafasına poşet geçirdikleri Navas’ı kaçırıp arabanın bagajına koyan 2 kişi, aracı Sevilla’nın stadına getirip, Navas’ın sahaya girmesini istiyor. Senaryolu kısa filmi andıran transfer duyurusu özellikle sosyal medyada büyük ilgi çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler