Düelloda kaybeden Ofspor!

Ofspor iki kez öne geçti yenildi.

Düelloda kaybeden Ofspor!
Haber61 Spor Servisi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Ofspor sahasında Nazilli Belediyespor'u ağırladı.

Baştan sona büyük çekişmeye sahne olan ve Ofspor'un iki kez öne geçtiği karşılaşmada kazanan taraf 3-2 ile Nazilli Belediyespor oldu. 13. dakikada Onur'un golüyle öne geçen Ofspor'a cevap 27. dakikada Sabri'den geldi 1-1. Bu golden kısa süre sonra 34. dakikada sahneye Muhammet çıktı ve Ofspor'u bir kez daha öne geçiren golü kaydetti 2-1. Ancak Ofspor üstünlüğünü koruyamadı ve 42. dakikada Zafer'in golüne engel olamadı 2-2. İlk yarı bu skorla geçirlirken ikinci yarının hemen başında 46. dakikada Mert, Nazilli'yi öne geçiren ve skoru tayin eden golü kaydetti 2-3.

Bu sonucun ardından  Ofspor 23 puanla son sırada kalırken Nazilli Belediyespor ise puanını 43'e yükselterek 8. sırada yer aldı. Ofspor gelecek hafta deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşacak.

Maçın kadroları;
Ofspor: 43 Taylan Arman 4 Fatih Kaan Arıman 22 İsmail Can Üzüm 37 Selim Şahin 52 İdris Cengiz  8 Sergen İlhan Sarı Kart 9 Onur Toprak 15 Muhammet Fettahoğlu 30 Mustafa Emin Birinci 7 Canberk Özçakır  97 Talha Aydemir 

Nazilli Belediyespor: 71 Metin Uçar 4 Sabri Turgut Gol 22 Yüksel Kayaalp 26 Gökhan Dinçer 45 Tuna Üzümcü 6 Berkay Öztuvan 8 Mert Çakar 25 Zafer Özden 74 Mert Çapar 23 Abdulkadir Kaplan, 66 Semih Ergül
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler