Doktor: Bak Burak sahada kalırsın!

Bir ay için burnu iki yerden kırılan ve başı yarılan Burak'a doktorlardan uyarı geldi: Bir ay için burnu iki yerden kırılan ve başı yarılan Burak'a doktorlardan uyarı geldi: "Oynamak istiyorsun ama sağlığına dikkat et. Bu kafayla sahada kalırsın"Bir ay iç

Doktor: Bak Burak sahada kalırsın!

Bir ay için burnu iki yerden kırılan ve başı yarılan Burak'a doktorlardan uyarı geldi: Bir ay için burnu iki yerden kırılan ve başı yarılan Burak'a doktorlardan uyarı geldi: "Oynamak istiyorsun ama sağlığına dikkat et. Bu kafayla sahada kalırsın"

Bir ay içinde önce burnu iki yerden kırılan, son olarak Konyaspor maçında başı yarılan ve oyuna sargılarla devam eden Burak Yılmaz, Galatasaray maçında "Mutlaka forma giymek istiyorum" derken, doktorlar kontrolü elden bırakmıyor.

Kafatasında kesik sonrasında oluşan ödemi kontrol eden doktorlar, gün aşırı çektikleri filmlerle oyuncunun durumunu yakından takip ediyorlar.

Bu arada Burak'ın Galatasaray maçına kask takarak da çıkabileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler