Doğan'dan Schuster'e sert tepki

Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Schuster'in Rakipler 60'ların futbolunu oynuyor açıklamalarına tepki gösterdi.Doğan'dan Schuster'e...Tecrübeli hoca, “Rakibimizin gücü belli, oyuncu kalitesi belli. Bu şartlarda iyi motive olup kontrataklarla pozisyo

Doğan'dan Schuster'e sert tepki

Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Schuster'in Rakipler 60'ların futbolunu oynuyor açıklamalarına tepki gösterdi.

Doğan'dan Schuster'e...

Tecrübeli hoca, “Rakibimizin gücü belli, oyuncu kalitesi belli. Bu şartlarda iyi motive olup kontrataklarla pozisyona girdik. Galip de gelebilirdik mağlup da olabilirdik. Önemli bir deplasmanda puan aldığımız için memnunum. Schuster Türkiye’nin şartlarını bilmeyebilir ama bundan sonraki maçlarda Anadolu takımlarının hangi şartlarda mücadele ettiğini öğrense iyi olur.

Geçen sene Diyarbakır’da harcadığım parayla Schuster oyuncularının kramponlarını alabilir mi? Bizim hangi şartlarda çalıştığımızı biliyor mu?” diye konuştu.

Doğan ara transfer döneminde yapılacak takviyelerle çok daha iyi yerlere geleceklerini belirterek, “Bunun için çalışmalarımız sıkı bir şekilde devam ediyor” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor