Doğan'dan Kartal'a gözdağı

Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Beşiktaş'tan puan ya da puanlar alacak güçlerinin olduğunu söyledi.Doğan, yaptığı açıklamada, takımın performansından memnun olduğunu, iyi mücadele etmelerine rağmen yapılan hatalardan dolayı gerekli puanları alamadı

Doğan'dan Kartal'a gözdağı

Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Beşiktaş'tan puan ya da puanlar alacak güçlerinin olduğunu söyledi.

Doğan, yaptığı açıklamada, takımın performansından memnun olduğunu, iyi mücadele etmelerine rağmen yapılan hatalardan dolayı gerekli puanları alamadıklarını belirtti.

Beşiktaş maçından puan ya da puanlarla döneceklerine inandığını, takımın bunu başaracak güce sahip olduğunu ifade eden Doğan, şunları kaydetti:

''Oyuncularımın performansından memnunum. Sahada ne yaptığını bilen bir oyuncu topluluğuna sahibiz. Ama yaptığımız küçük hataların bize pahalıya mal olması sebebiyle istediğimiz sonuçları alabilmiş değiliz. Deplasmanda oynayacağımız Beşiktaş da iyi bir takım. Lig, Türkiye kupası ve Avrupa kupaları olmak üzere 3 ayrı kulvarda mücadele ediyorlar. Geniş bir kadroya sahip olmalarına rağmen yorgunluk yaşadıklarını görüyoruz. Geçen hafta deplasmanda aldıkları galibiyetle moral buldular. İçeride oynayacakları maçta seyirci avantajını da iyi kullanarak bizi yenmek isteyeceklerdir. Biz de puan almak istiyoruz. Beşiktaş'tan puan ya da puanlar alacak gücümüz var. Futbolda maç oynanmadan kazanılmıyor. Onun için de biz sahaya çıkıp iyi mücadele ederek ve iyi futbol oynayarak Beşiktaş deplasmanından puanlarla dönmek istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz var. En azından alacağımız puanla önümüzdeki haftalara moral motivasyonumuzu iyi bir şekilde taşıyacağımızı düşünüyorum.''

Devre arası transfer çalışmalarına başladıklarını ve yurt dışında izlemelerde bulunduklarını dile getiren Doğan, yardımcı hocalar ve fırsat buldukça kendisinin yoğun bir şekilde maçlar izleyerek oyuncu arayışlarını sürdürdüklerini bildirdi.

Doğan, çalışmaların bütün hızıyla devam ettiğini, ancak şu an için belirledikleri net bir isim olmadığını bildirdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor