Doğan, Kocaman'a patladı

Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'a yönelik eleştirilerde bulunarak, Kocaman'ın ''Şark kurnazlığı'' ile avantaj sağlamaya çalıştığını iddia etti.Doğan, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Fenerbah

Doğan, Kocaman'a patladı

Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'a yönelik eleştirilerde bulunarak, Kocaman'ın ''Şark kurnazlığı'' ile avantaj sağlamaya çalıştığını iddia etti.

Doğan, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Fenerbahçe'nin güçlü ve süratli bir kadroya sahip olduğunu bildiklerini bu nedenle maç öncesi oyuncularına çalım yiyerek oyundan düşmemeleri konusunda uyarılarda bulunduğunu söyledi.

Ancak uyarılara rağmen çok fazla oyundan düştüklerini belirten Doğan, ''Böyle olunca da bu skor ortaya çıktı. Çok fazla pozisyon verdik. Erdinç'in olmaması da bizi etkiledi. Üç puan hesabı yaptık ama bazen hesaplar tutmayabilir. Bugün takımım iyi oynamadı, mağlubiyeti hak ettik'' dedi.

-KOCAMAN'I ELEŞTİRDİ-

 Doğan, Aykut Kocaman ile ilgili söylemek istedikleri olduğunu belirterek şunları ifade etti: ''Ben Türk antrenörlerinin çok başarılı olmasını her platformda gündeme getiriyorum ve başarılı olduğunu kabul ediyorum. Ancak şartların eşit olmadığı Türkiye liginde bir de ufak tefek kurnazlıklara kaçmamak lazım. Aykut Kocaman bir basın toplantısında 'Konyaspor sert oynuyor, maç sert geçecek' dedi. Bu yanlış kullanılabilir.

Bir gazete bunu 'Fenerbahçe tekmeden korkuyor' diye yazdı.

İşte bunlara çok dikkat etmek lazım. Şark kurnazlığı yapmayalım. Ben Aykut hocanın çok başarılı olmasını fazlasıyla istiyorum. Ama hem imkanların çok iyi olacak, hem 6-8 milyon avroluk bir takıma karşı oynayacaksın hem de böyle Şark kurnazlığıyla avantaj sağlamaya çalışacaksın. Bu yakışmaz. Bu bizi biraz gerdi.''

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor