Doğan Hakyemez'den tepki

“20 sene basketbol oynadım, 20 sene de yöneticilik yaptım ama böyle bir şey görmedim” diyen Hakyemez, Galatasaray’dan alınan Evren Büker’in takımdan ansızın ayrılmasına tepki gösterdi. Hakyemez, “Bu takımın ana oyuncularından birisi Galatasaray’dan aldığı

Doğan Hakyemez'den tepki

“20 sene basketbol oynadım, 20 sene de yöneticilik yaptım ama böyle bir şey görmedim” diyen Hakyemez, Galatasaray’dan alınan Evren Büker’in takımdan ansızın ayrılmasına tepki gösterdi.

 

Hakyemez, “Bu takımın ana oyuncularından birisi Galatasaray’dan aldığımız Evren Büker’di. Onun fiyatı 800 bin TL idi. Biraz fazla verdik. Onun üzerine de Fransa’dan adam aldık. Fransız sayı kralı. Polonya sayı kralını aldık. Bir de Ersin’i aldık. Ama ummadığımız bir olay oldu” dedi.

 

Hakyemez, “Evren 110 bin TL alıyordu, 40 bin TL’sini alamadığı için ayrıldı. Ben 20 sene basketbol oynadım 20 senede yöneticilik yaptım. Ama hiçbir oyuncu bugüne kadar böyle bir şey yapmadı. İnsan der ki ben uyum sağlayamadım falan. 110 bin TL’sini de geri vermedi” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler