Doğan Hakyemez tepki gösterdi

Genel Direktör Doğan Hakyemez, anlaşma sağladıkları Evren Büker’in transfer ücreti konusunda yapılan spekülasyonların kendilerini rahatsız ettiğini açıkladı. Hakyemez yaptığı açıklamada şöyle dedi: Anlaşma sağladığımız Galatasaray Cafe Crown ve milli takı

Doğan Hakyemez tepki gösterdi

Genel Direktör Doğan Hakyemez, anlaşma sağladıkları Evren Büker’in transfer ücreti konusunda yapılan spekülasyonların kendilerini rahatsız ettiğini açıkladı.

Hakyemez yaptığı açıklamada şöyle dedi:

Anlaşma sağladığımız Galatasaray Cafe Crown ve milli takımımızın değerli oyuncusu Evren Büker’in transferi konusunda yapılan spekülasyonlar kulübümüzü rahatsız etmektedir. Ne yazık ki, Evren Büker’in transfer ücreti medyanın bazı yayın organlarında abartılı bir biçimde yansıtılıyor. Evren’in ücretinin içinde kardeşi Serhat Büker’in transfer ücreti ile primleri de yer almaktadır. Evren’in transfer ücreti iddia edildiği gibi 850 bin TL değildir. Bu konuda gündeme getirilen diğer iddialar spekülasyondan ibarettir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor