Diyarbakırspor'da şok!

Diyarbakırspor'da aralarında kaptan Barış Ataş'ında bulunduğu 13 futbolcu alacakları için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurdu. Süper Lig'den düşen Diyarbakıspor'un Kulüp Başkanı yaşananlara kayıtsız kalması dikkat çekti.Süper Lig'in 2009-2010 yılındaki

Diyarbakırspor'da şok!

Diyarbakırspor'da aralarında kaptan Barış Ataş'ında bulunduğu 13 futbolcu alacakları için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurdu. Süper Lig'den düşen Diyarbakıspor'un Kulüp Başkanı yaşananlara kayıtsız kalması dikkat çekti.

Süper Lig'in 2009-2010 yılındaki olaylı takımı Diyarbakırspor'da küm düşmesine rağmen sular durulmuyor.

Kulüpten futbolcuların yaklaşık 7 milyon TL alacakları bulunmasına rağmen, yöneticilerin kulüp binasına uğramıyor.

Yeşil Kırmızılı ekipte Erdinç Yavuz, hariç aralarında kaptan Diyarbakırlı Barış Ataç ile Abdullah Çetin'in bulunduğu 13 futbolcu alacakları için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurdu.

Barış Ataş, Abdullah Çetin, İbrahim Ülüm, Ufuk Bayraktar, Hakan Güler, Gökhan Tokgöz, Musa Büyük, Burak Karaduman, Erhan Şentürk, Osman Kurtuldu, Adnan Güngör, Erdal Güneş ve Metin Aktaş TFF'ye başvurduktan sonra tatile gittiler.

Diyarbakırspor kaptanı Barış Ataş, "Ben mecbur kaldım. Yönetim beni buna zorladı. Beni isteyen başka bir takıma vermelerine istedim. Hiç umursamadılar. Ben bulunan 240 Bin TL alacağımı karşılık federasyonuna başvurdum. Alacaklarımı son kuruşuna alacağım" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor