Diyarbakır ve Baykal'ın kaderi aynı

Bursaspor'un şampiyonluğunu Deniz Baykal'ın CHP Genel Başkanlığından istifa şekline benzeten Önen, ligin temiz olmadığını ve Diyarbakırspor'un düşürüldüğünü söyledi. Radyospor'da Aydın Cingöz ile Haber Aktif Programı'nın konuğu olan Önen, Diyarbakırspor'u

Diyarbakır ve Baykal'ın kaderi aynı

Bursaspor'un şampiyonluğunu Deniz Baykal'ın CHP Genel Başkanlığından istifa şekline benzeten Önen, ligin temiz olmadığını ve Diyarbakırspor'un düşürüldüğünü söyledi. Radyospor'da Aydın Cingöz ile Haber Aktif Programı'nın konuğu olan Önen, Diyarbakırspor'un kısa süre içinde kongreye gitmesi gerektiğini söyledi.

 

DENİZ BAYKAL'IN İSTİFASINA BENZİYOR
Bursaspor'un sezonu şampiyon olarak bitirmesini planlı bir girişimin sonucu olarak niteleyen Önen, “Süper Lig'in son 1o yılı bana göre çok karışık ve bulanık. Geçen yıllarda lobisi güçlü olan Sivasspor şampiyon yapılmak istendi ancak olmadı. Bu sezon Bursaspor'un şampiyonluğu şekil itibariyle Deniz Baykal'ın CHP Genel Başkanlığından istifa nedenine benziyor. Bursaspor'un korunduğunu düşünüyorum ve hatta büyük takımlarda Bursaspor'un şampiyon olmasını istediler” dedi.

DİYARBAKIRSOR DEVLET TAKIMI DEĞİL
Diyrabakırspor "Devlet Takımı mı?" şeklindeki sorusu üzerine Önen, “Diyarbakırspor Devlet takımı değil. Bu söyleme katılmıyorum. Geçmişte takıma verilen destekler hep yanlış şekilde kullanıldı ve takım batağa sürüklendi. Diyarbakırspor Devlet takımı değil. Öyle olmadığı şimdi net bir şekilde ortaya çıktı” diye yanıtladı.

DİYARBAKIRSPOR DÜŞÜRÜLDÜ
Diyarbakırspor'un düşürüldüğünü iddia eden Önen, “Diyarbakırspor TFF tarafından düşürülmedi. Diyarbakırspor'un düşürülmesinde yönetimin büyük etkisi var. Takımı koruyamadık ve iyi yönetemedik. Ve Diyarbakırspor Yönetimi'nin seçime gitmesi gerekiyor. Ayrıca hakem hataları, düşmemizde etkili oldu. Hakemlerin takıma ve futbolculara karşı ön yargıları vardı” dedi.

DİYARBAKIRSPOR LİGDEN DÜŞÜRÜLEMEDİ
Önen, Bursaspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında çıkan olaylar nedeniyle kitaba göre düşürülmelimiydi şeklindeki soru üzerineyse ilginç bir yanıt verdi: “Talimatlar düşürülmesini gerektirebilir ancak ben farklı bir noktadan bakıyorum, Diyarbakırspor küme düşürülemedi.”

BELEDİYE BİZE UZAK DURDU
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ile Diyarbakırspor arasında sıkıntı olmadığını söyleyen Önen, belediyenin siyasi atmosfer nedeniyle takıma uzak durduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler