Dilmen: Selçuk takımı etkiledi!

Trabzonspor - Kayserispor maçını değerlendiren Rıdvan Dilmen, bu akşam Trabzonspor'un oyuna ağırlığını koyamadığını söyledi.Dilmen, "Trabzonspor erken golü bulmasına rağmen maça ağırlığını koyamadı. Kim bugün 4-3 kazansa sürpriz olmayacaktı. Fenerbahçe-Ka

Dilmen: Selçuk takımı etkiledi!

Trabzonspor - Kayserispor maçını değerlendiren Rıdvan Dilmen, bu akşam Trabzonspor'un oyuna ağırlığını koyamadığını söyledi.

Dilmen, "Trabzonspor erken golü bulmasına rağmen maça ağırlığını koyamadı. Kim bugün 4-3 kazansa sürpriz olmayacaktı. Fenerbahçe-Kayserispor maçında Fenerbahçe ikinci golü bulabildiği için daha rahat bir oyun ortaya koyabilmişti" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un iki önemli savunma oyuncusunun oynamadığını belirten Dilmen, "Trabzonspor'u lider yapan iki savunma oyuncusu da bugün oynamadı. Mustafa - Glowacki ikilisi birbirlerine çok yakın oynuyorlar. Trabzonspor'un ideal stoperleri Egemen ve Giray'dı. Nitekim bu ikili bordo-mavili takımı lider yaptı. Selçuk'un zehirlenerek takımını yalnız bırakması da çok etkiledi ev sahibi takımı. Colman daha fazla insiyatif almak zorunda kaldı ve çok yoruldu" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor