Deplasmancı 'Ali'

Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Alanzinho Süper Lig kariyeri boyunca 8 gol attı. Alanzinho bu 8 golün 7 tanesini deplasmanda attı. Bu sezon 7-0 kazanılan Kasımpaşa, 2-1 kazanılan Manisaspor ve Gençlerbirliği maçında 1 gol atan Alanzinho geçen sezon 1-1

Deplasmancı 'Ali'

Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Alanzinho Süper Lig kariyeri boyunca 8 gol attı. Alanzinho bu 8 golün 7 tanesini deplasmanda attı. Bu sezon 7-0 kazanılan Kasımpaşa, 2-1 kazanılan Manisaspor ve Gençlerbirliği maçında 1 gol atan Alanzinho geçen sezon 1-1 biten Gaziantepspor deplasmanında 1 gol atmıştı. 2008-09 sezonunda ise deplasmanda 5-2 kazanılan Eskişehirspor maçında 2 gol, 3-1 kazanılan Kocaelispor maçında 1 gol atarken, sadece ilk lig golünde Galatasaray'a karşı (2-2) H.Avni Aker Stadı'nda gol atmıştı.

'KAFACI' GİRAY!
2008-09 sezonunda Trabzonspor'a gelen Giray Kaçar bordo-mavili takımda resmi maçlarda 4 gol kaydetti. Bu sezon ilk golünü Gençlerbirliği maçında atan Giray, geçen sezon Süper Lig'de Diyarbakırspor ve Denizlispor kupada ise B.Belediyespor'a karşı gol buldu. Giray Kaçar, Trabzonspor formasıyla attığı bu 4 golünün hepsini kafayla kaydetti.

GENÇLERBİRLİĞİ'NE KAYBETMİYOR
Süper Lig’in 26.haftasında deplasmanda Gençlerbirliği karşısında 2-1 kazanan Trabzonspor, kırmızı-siyahlı rakibiyle oynadığı son 7 Süper Lig maçında 5 galibiyet ve 2 beraberlik alarak mağlup olmadı. Gençlerbirliği’ne en son 2007-08 sezonunun 14.haftasında deplasmanda 2-1 yenilen bordo-mavili takım, aynı sezonun 31.haftasında rakibiyle evinde 0-0 berabere kalmıştı. Trabzonspor 2008-09 sezonunda deplasmanda 1-0 ve sahasında 2-0 kazanırken, geçen sezon deplasmanda 2-2 berabere kalıp evinde 3-1 galip geldi. İki takım arasında bu sezon Trabzon’da oynanan ilk maçı da ev sahibi Trabzonspor 3-1, deplasmandaki maçı yine bordo-mavili takım deplasmanda 2-1 kazanmayı başardı. İki takım arasında Süper Lig’de oynanan toplam 54 maçta ise 32 kez Trabzonspor, 9 kez Gençlerbirliği kazandı ve 13 maç ise berabere bitti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor