Denizli "Trabzonspor'un önü açık"

Mustafa Denizli, tekrar teknik direktörlüğe dönüyor. Tecrübeli teknik adam, yaptığı açıklamada “Çok sayıda takımdan teklif alıyorum. Geçen hafta sağlık kontrollerimi yaptırdım. Bundan sonra kendi düşüncelerimi hangi ortamda daha sağlıklı bir şekilde hayat

Denizli "Trabzonspor'un önü açık"

Mustafa Denizli, tekrar teknik direktörlüğe dönüyor.

Tecrübeli teknik adam, yaptığı açıklamada “Çok sayıda takımdan teklif alıyorum. Geçen hafta sağlık kontrollerimi yaptırdım. Bundan sonra kendi düşüncelerimi hangi ortamda daha sağlıklı bir şekilde hayata geçiririm; buna karar vereceğim.

Çalışmama mani bir şey yok. Çalışacağım. Değişik milli takımlardan teklif alıyorum. Şu an için yurtiçinden teklif aldığımı söyleyemem” dedi. 

TRABZONSPOR’UN ÖNÜ AÇIK

Şampiyonluk yarışında Trabzonspor’un çok zorlanacağını sanmadığını belirten Mustafa Denizli, “Fenerbahçe, bu yarışa tek başına da devam edebilirdi. Trabzonspor, oyununu iki tane deplasman maçıyla değiştirmeseydi bundan sonraki maçlarının çok zor olacağını söyleyebilirdik. Şu anda Trabzonspor’un önü açık. Bundan sonraki maçlarda çok zorlanacağını sanmıyorum” şeklinde konuştu.

 

 

GALATASARAY’DA PEK ÇOK ŞEY KUPAYA ENDEKSLİ

Galatasaray’da pek çok şeyin kupaya endeksli olduğunu belirten Denizli, “Galatasaray, kupada Gaziantepspor’u geçerse, Beşiktaş’la eşleşecek. İstediğini bulamayan iki takımın eşleşmesi son derece ilginç olacak. Bu maç futbolcu ya da teknik heyetin gelecek sezonki kaderini belirleyecektir” dedi.

G.SARAY’IN KADROSU YETERSİZ, REVİZYON YAPILMALI, G.SARAY ÇİZGİSİNDE OYUNCULAR ALINMALI

Galatasaray’da acil ihtiyacın kadro revizyonu olduğuna işaret eden Denizli, “Galatasaray’ın başarı kriteri Avrupa’daki başarılardır. Bugünkü başarısız tablonun cevabı da aslında burada yatıyor. İzlenmesi gereken politika izlendi mi? 2000 yılından bu yana uygulanan transfer politikası kulübün çizgisiyle doğru orantılı oldu mu? Evet… demek çok zor. Fakat ne olursa olsun büyük camialar, bu tür sıkıntılı süreçleri aşan camialardır.

Önümüzdeki dönemde Galatasaray, yetersiz olan bu kadrosunu düzeltmek anlamında önlem alacaktır. Ciddi bir revizyona ihtiyaç var. Ama bu revizyon sayısal anlamda değil; Galatasaray çizgisindeki futbolcuları bulmak çok kolay değil. Burada doğru hareket etmek gerekir. Şu anda Galatasaray’ın, Galatasaraylıların istediği gibi takımı ayağa kaldıracak bir kadrosunun olmadığı gerçek. Bu kadar sıkıntı yaşayan bir takımın ayağa kalkması son derece zor olabilir” ifadelerini kullandı. 

HAGI’Yİ SEVİYORUM; AMA FUTBOLCULUKTAKİ BAŞARISINI TEKNİK DİREKTÖRLÜĞÜNE DE YANSITMALI

Hagi’yle çalışan insanların Hagi’ye güvenlerinin tam olması gerektiğine vurgu yapan Mustafa Denizli, “Hagi, Galatasaray’da çok özel bir yere sahip. Başarılı olmasını çok isterim; çünkü onu çok seviyorum. Çok beğeniyorum; ama bunu teknik direktörlük kariyerine de yansıtması gerekir. Umarım böyle olur. Hagi ile çalışan insanların Hagi’ye inancının tam olması gerekir. Durum böyle midir, bilemiyorum. Bu konuda bir şey söyleyemem” diye konuştu. 

 

 

FENERBAHÇE’NİN KADROSU DAHA İYİ DEMEK YERİNE DAHA TECRÜBELİ DEMELİYİZ

Fenerbahçe’nin kadrosunun daha iyi olduğu yönündeki tartışmalara da değinen Denizli, “İkinci yarıda en büyük avantajı yakalayan takım Fenerbahçe oldu; bu önümüzdeki haftalarda da devam eder. Bir başka nokta ise Fenerbahçe’nin kadrosu daha iyi demek yerine daha tecrübeli demeliyiz; ama Trabzonspor ikinci yarıda verdiği görüntüyle takım olma yolunda iyi sinyaller verdi” diye konuştu. 

F.BAHÇE FUTBOLDA İYİ YOLDA AMA TAKIM İÇİNDE DEVRİM DE DEĞİŞİM/DÖNÜŞÜM DE OLMADI 

Aykut Kocaman’ın devrim ya da büyük bir dönüşüm yaptığı fikrini de değerlendiren deneyimli teknik adam, “Devrim, öyle kolay yapılabilecek bir iş değildir. Devrim bir çok şeyi değiştirmektir. Fenerbahçe’nin şu anda yapmak istediği başka bir şey; devrim başka bir şeydir. Fenerbahçe’nin şu anda yaptığını karşılayacak kelime devrim değildir. Fenerbahçe’de büyük değişimler, dönüşümler yok. Sadece futbol çizgisinde gözle görülür bir artıya kayış var; bunları devrim olarak nitelendirmek doğru olmaz” dedi.  

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor