Demirören ve Arda Turan'a büyük tepki!

A Mİlli Takım'ın İzlanda karşısında 3-0 yenildiği maçta Ardan Turan'ın gülerek sahadan ayrılması ve Yıldırım Demirören'in kötü skora rağmen neşeli görüntü sergilemesi taraftarlardan büyük tepki topladı.

Demirören ve Arda Turan'a büyük tepki!

Türkiye A Milli futbol takımı, 2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde İzlanda ile karşılaştı ve aldığı 3-0'lık skorla büyük hayal kırıklığı yarattı. ancan maçta protesto edilen Arda Turan'ın taraftara gülmesi ve TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in maçın kaybedeni değil, kanananı gibi tavırlar sergilemesi kamuoyundan tepki çekti. 


Demirören ve Ardan Turan'a büyük tepki!

ARDA TURAN OYUNDAN GÜLEREK ÇIKTI! 

2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde Eskişehir'de İzlanda'yı konuk eden A Milli futbol takımı 3-0 yenik duruma düştükten sonra 60. dakikada etkisiz kalan Arda Turan, yerini Emre Mor'a bıraktı. 100. milli maçına çıkan ve karşılaşma öncesi Ali Dürüst'ten plaket alan Arda Turan tribünlerin bir bölümü tarafından ıslıklanmıştı. İzlanda karşısında etkisiz bir performans ortaya koyan ve hazır görünmeyen Arda Turan, 60. dakikada oyundan alınınca protesto edildi. 

Arda Turan ise yedek kulübesine gelirken protestolara gülerek cevap verdi. Arda'nın bu hareketi sosyal medyada çok büyük tepki gördü. 

Demirören ve Ardan Turan'a büyük tepki!

MAÇ ÖNCESİ DE PROTESTO EDİLDİ!

Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan, Türkiye - İzlanda maçı öncesi Federasyon yetkilisi Ali Dürüst'ten 100. milli maçı nedeniyle plaketini aldı. Ancak Arda Turan plaketini aldığı sırada tribünlerin bir bölümünün ıslıklarla protesto etti. Arda Turan ise kendisini görüntüleyen objektiflere gülerek poz verirken, Ali Dürüst'e de teşekkürlerini iletti. 



AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE! 

Türkiye'nin İzlanda'ya 3-0 yenildiği maçta TFF Başkanı Yıldırım Demirören locada ilginç görüntüsüyle dikkat çekti. TFF Başkanı Demirören gazetecilerin objektiflerine gülerken yakalandı. Maçı Milli Takımlar Teknik Direktörü Mircea Lucescu ile aynı noktadan izleyen Yıldırım Demirören'in bu görüntüsü sosyal medyada oldukça tepki çekti.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler