Daum'dan iddialı sözler

Fenerbahçe, Trabzonspor maçı hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri’nde bu akşam saatlerinde yaptığı basına kapalı antrenmanla devam etti.Antrenman öncesi oyuncularıyla konuşan Teknik Direktör Christoph Daum, Trabzonspor maçını "Takım olarak" kazanacaklarını

Daum'dan iddialı sözler

Fenerbahçe, Trabzonspor maçı hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri’nde bu akşam saatlerinde yaptığı basına kapalı antrenmanla devam etti.

Antrenman öncesi oyuncularıyla konuşan Teknik Direktör Christoph Daum, Trabzonspor maçını "Takım olarak" kazanacaklarını söyledi.

Christoph Daum yönetimindeki antrenman saat 18.00’de başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü.

Antrenman öncesi oyuncularla sahada bir toplantı yapan Daum, "Pazar günü son maçımız var. Bu maçı da hep birlikte kazanacağız. Bu günlere takım olarak geldik, son maçımızı da takım olarak kazanacağız. Biz Fenerbahçe’yiz. Sizler, Fenerbahçe’nin kutsal formasını giyen futbolcularsınız. Takım ruhumuz, mücadeleci ruhumuz bizi özlediğimiz hedefe ulaştıracak. Zafere 3 gün kaldı. Tüm camia arkanızda. Bunu hiçbir zaman unutmayın" diye konuştu.

Daum’un konuşmasının ardından antrenman alt sahada yapılan koşu ve koordinasyon çalışmalarıyla başladı.

Daha sonra üst sahaya geçen oyuncular, burada yaptıkları çabukluk çalışması ile antrenmanı sürdürdü.

Oyuncular yeniden alt sahaya geçti ve dar alanda yapılan çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

Antrenmana tedavileri devam eden Uğur Boral ve Andre Santos dışında tüm oyuncular katıldı.

Fenerbahçe, 14 Mayıs Cuma günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı ve saat 18.00’de başlayacak basına kapalı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor