Daum: "Trabzonspor hak etti.."

Maçtan sonra konuşan Daum “Trabzonspor’u, bu maçı kazanmalarından ötürü tebrik ediyoruz. İyi bir maç oynadılar ve maçı kazanmayı da hak ettiler. Aynı zamanda Şanlıurfa halkına ve bu yöreye de teşekkür ediyoruz. Bizi sevgi ve saygıyla çok iyi karşıladılar,

Daum: "Trabzonspor hak etti.."

Maçtan sonra konuşan Daum “Trabzonspor’u, bu maçı kazanmalarından ötürü tebrik ediyoruz. İyi bir maç oynadılar ve maçı kazanmayı da hak ettiler. Aynı zamanda Şanlıurfa halkına ve bu yöreye de teşekkür ediyoruz. Bizi sevgi ve saygıyla çok iyi karşıladılar, misafirperverlikleri mükemmeldi”.

“Aslında ilk yarıda maçta değildik gibi.. İlk yarı 2-0 aleyhimize de bitebilirdi. Trabzonspor daha çok pozisyon üretti ve iyi paslaştı. 2-0 öne de geçebilirlerdi. İkinci yarı için birkaç değişiklik yaptık ve bu devreye iyi de başladık. Alex’in çok güzel bir golü vardı. Birkaç da pozisyon bulduk. Trabzonspor’un silahının duran toplar olduğunu biliyorduk ve bu şekilde beraberliği buldular. Bundan sonra da maç açık geçti. Çok net pozisyonlarımız vardı, 2-1 yapabilirdik ama onlar buldu golü. Golden sonra biz istediğimiz enerjiyi bulamadık, golü atamadık”.

“Şuanda herkes çok üzüntülü. Bu maçı kazanmayı çok istedik. Bizim için büyük bir final maçıydı çünkü. Böyle mağlubiyetlerden takım her zaman daha da güçlü çıktı. Bunu birkaç defa bu sezonda ispatladık. Hep birlikte takım hafta sonu oynayacağımız maça hazır olacak.”

“Son haftalarda çok maç oynadık. Herkes yoruldu. Emre’yi de bu nedenle oyundan aldım. Emre zaten takımı çok koşan isimlerinden biri. Emre bize Pazar günü de lazım olacak. Son haftalarda çok iyi oynadı ve bizim için her zaman ilk 11 oyuncusu”.

ALEX: TRABZONSPOR DOĞRULARI YAPTI

Final mücadelesinin ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtlayan Brezilyalı futbolcu, Alex ise ortaya koyduğu performans nedeniyle Trabzonspor'u tebrik etti.

Trabzonspor'a attığı gol hatırlatılıp kendisine kurtarıcı gözüyle bakıldığı ifade edilerek yöneltilen, ''Böyle yenilgilerde takım arkadaşlarınıza kızdığınız oluyor mu'' sorusuna Alex, şu yanıtı verdi:

''Kesinlikle öyle bir şey olamaz. Takım arkadaşlarıma tepkili ya da kızgın olmam mümkün değil. Bütün Fenerbahçe camiası gibi ben de üzgünüm. Kurtarıcı yorumu yapıldıysa buna da katılmıyorum. Fenerbahçe'nin oyuncularından bir tanesiyim. Emeğimi saha içinde yansıtıyorum. Kazandığımızda her futbolcu gibi mutlu oluyorum, kaybedince mutsuz oluyorum. Takım olarak yapmamız gereken kafamızı kaldırmak. Bir şampiyonluk yolu görünüyor bizim için. Kafamızı yere eğerek bu yolda devam edemeyiz. Onun için kafamızı kaldırıp yolumuza devam edeceğiz.''

 Brezilya Milli Takımı ile ilgili beklentisi olup olmadığı sorulan Fenerbahçeli futbolcu, ''Ne herhangi bir gelişme ne de bir beklentim var. Brezilya'da yeni yeni yeteneğini kanıtlamaya başlayan oyuncular var. Yenilik olacaksa, Santos'un oyuncusu gidebilir diye düşünüyorum. Bireysel olarak beklentim yok. Bir gelişme de yok'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor