Dans sporları yarışması başladı

Türkiye Dans Sporları Federasyonu’nun düzenlediği 16-17 Ekim 2010 tarihlerinde İstanbul'da başladı. Bugün ve yarın yapılacak olan Dans Ligi (Dans Sporu ve Salsa) Final Yarışmaları için,Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Özel Trabzon Sanat Merkezi ekibinin spo

Dans sporları yarışması başladı

Türkiye Dans Sporları Federasyonu’nun düzenlediği 16-17 Ekim 2010 tarihlerinde İstanbul'da başladı.

 

Bugün ve yarın yapılacak olan Dans Ligi (Dans Sporu ve Salsa) Final Yarışmaları için,Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Özel Trabzon Sanat Merkezi ekibinin sporcuları da İstanbul’a gitti.

 

2010 Yılının 5. ve son ayak müsabakalarının yapılacağı 4.Ataköy deki Ahmet Cömert Spor salonunda ilgi ve katılımın bir hayli fazla olduğu gözlenirken,bu ayakta milli dansçılarımızın da yarışacağı belirtildi.

 

Özel Trabzon Sanat Merkezinden, büyükler kategorisinde Serhat Kocaboy,Bülent Baysal,Milkay Kasacı,Elena Adaponova,Emine Özdemir  ve Serkan Övenç  dereceye girmek için mücadele verecek iken , 10-15 yaş grubu olan E1- E2 klasmanında  Taha Ayvaz ve Cerem Öztürk- Berkay Üçüncüoğlu ve Eylül Beşli- Deha Beşyıldız ve Dilara Aktaş çiftleri de ilk üç derecede yer almak için mücadele edecekler.

 

Türkiye Dans Sporları Federasyonunun düzenlemiş olduğu dans yarışmalarında sayısız 1.likler kazanan,merkezi  2 Nolu Beşirli mahallesinde Orhan Petrol bitişiğindeki Dilaver Apartmanında yer alan Trabzon Dans Sporları Sanat Merkezinin sahibi ve yöneticisi Meltem Atagün,haber61.net’e yaptığı açıklamada çok çalıştıklarını ve Trabzon’a yarın gece, mutlaka madalyalarla döneceklerini söyledi.

 

Bu arada İlk altı sıraya giren kulüplerin başkanları ve sporcularının tören için salonda hazır bulunacakları belirtilirken, dans sporu ve salsa branşların da ilk altı sıralamasına girecek kulüplere düzenlenecek törenle, 17 Ekim Pazar akşamı kupaları takdim edilecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor