Dakikada 66 Euro kazanıyor!

Neymar resmen para basıyor

Dakikada 66 Euro kazanıyor!
222 milyon euro serbest kalma bedeliyle Barcelona’dan transfer edilen Brezilyalı’nın sözleşmesi ortaya çıktı. Yıllık 36.8 milyon euro elde edecek olan sambacı, dakikada 66 euro kazanıyor.

Asrın transferinde sözleşme detayları ortaya çıkmaya başladı. PSG'nin 222 milyon serbest kalma bedelini ödeyerek Barcelona'dan transfer ettiği Neymar'ın yıllık kazancı açıklandı. Dakikada para basan Brezilyalı yıldız futbolcunun senelik net 36.8 milyon euro elde edeceği öğrenildi. Çin ekibi Shanghai Shenhua'da yıllık 38.4 milyon euro alan Carlos Tevez'den sonra dünyanın en çok kazanan ikinci futbolcusu olan Neymar, Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'yu da geride bıraktı.

DAKİKADA PARA BASIYOR
Dünya futbol tarihinin en pahalı futbolcusu ünvanını da alan 25 yaşındaki oyuncunun günlüğü 100 bin euro'ya denk geliyor. Dünyaca ünlü futbolcu, saatte 4 bin, dakikada ise 66 euro kazanıyor. Bu sezon PSG formasıyla Fransa 1. Ligi'nde 6 maça çıkan Neymar, bu karşılaşmalarda 4'er gol ve asistle oynadı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler