Ç.Rizespor'un gözü Süper Ligde

Bank Asya 1. ligin güçlü ekiplerinden Çaykur Rizespor'da teknik direktör Ümit Kayıhan, "Ligin ikinci yarısında daha başarılı bir performans sergileyerek takımı hak ettiği yere yani Süper lig'e çıkarmalıyız" dedi. Kayıhan, yaptığı açıklamada ilk yarıyı iyi

Ç.Rizespor'un gözü Süper Ligde

Bank Asya 1. ligin güçlü ekiplerinden Çaykur Rizespor'da teknik direktör Ümit Kayıhan, "Ligin ikinci yarısında daha başarılı bir performans sergileyerek takımı hak ettiği yere yani Süper lig'e çıkarmalıyız" dedi.

Kayıhan, yaptığı açıklamada ilk yarıyı iyi bir noktada bitirdiklerini anımsatarak, "İlk yarıdaki başarımızda evimizde aldığımız sonuçların önemi büyük. Ancak ikinci yarıda hem iç sahada hem de deplasmanda daha da iyi olmak zorundayız. Zirve için çetin bir yarış yaşanacak. Biz de ilk ikinin içerisinde olma mücadelesi vereceğiz. İkinci yarıda daha başarılı performans göstererek Süper Lige dönmek istiyoruz' diye konuştu.

Tecrübeli çalıştırıcı, sözlerini şöyle tamamladı:

"Geleceğin planlarını yaparak hedeflerimize ilerliyoruz. Ligin ilk yarısındaki başarıyı bu futbolcularımızla yakaladık. İkinci yarıda hepsi bizimle birlikte olacak. Bu kadroya bir kaç kişi ekleyeceğiz. İlk olarak Kayseri Erciyesspor'dan 27 yaşındaki Sertan Vardar aramıza katıldı. Amacımız takıma katkı sağlayacak, bütünlüğü bozmayacak Oyuncuları transfer etmek. Yönetim kurulumuz bu yönde çalışmalarını sürdürüyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor