Ç.Rizespor'da taraftara çağrı

Çaykur Rizespor'da, kulüp basın sözcüsü Cengiz Mataracı, Akhisar Belediyespor maçını kazanarak üst sıralardaki yerlerini korumak istediklerini söyledi.1. Lig'de pazar günü sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'da, kulüp basın söz

Ç.Rizespor'da taraftara çağrı

Çaykur Rizespor'da, kulüp basın sözcüsü Cengiz Mataracı, Akhisar Belediyespor maçını kazanarak üst sıralardaki yerlerini korumak istediklerini söyledi.

1. Lig'de pazar günü sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'da, kulüp basın sözcüsü Cengiz Mataracı, Akhisar Belediyespor maçını kazanarak üst sıralardaki yerlerini korumak istediklerini söyledi.

Mataracı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Giresunspor karşısında aldıkları galibiyetin morallerini yükselttiğini belirterek, ''Hedefimiz her zaman üst sıralarda yer almak. Giresunspor galibiyetiyle rakiplerimizin kaybettiği haftada üst sıralara tutunduk. Hedefimiz doğrultusunda her maç final niteliğinde. Bunun için kendi sahamızda oynayacağımız karşılaşmalarda alacağımız sonuçlar çok önemli'' dedi.

Hafta sonu Akhisar Belediyespor ile karşılaşacaklarını anımsatan Mataracı, ''Giresunspor galibiyetinin anlamlı olması için mutlaka Akhisar Belediyespor karşısında galip gelmeliyiz. Hiçbir maç kolay değil. Bunun bilincinde hareket ediyoruz. Akhisar Belediyespor maçını kazanarak üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz. Bunun için taraftar desteğine ihtiyacımız var'' diye konuştu.

Taraftarın takımlarına sahip çıktığını da ifade eden Mataracı, şöyle devam etti:

''Ancak, stadımızda henüz istediğimiz doluluğu sağlayamadık. Bunda elbette geçmiş yıllarda alınan başarısız sonuçların payı var, ama bu sezon çok daha farklı bir takım görüntüsündeyiz ve iyi işler yapıyoruz. Yürekleri ile mücadele eden ve her şeylerini ortaya koyan bir futbolcu topluluğuna sahibiz. Her ilçede kampanyalar ve organizasyonlar düzenliyoruz. Şehirde bayrak asma kampanyası başlatacağız. Topyekun seferberlik ilan ederek takımımızı layık olduğu yere taraftarımızın gücünü arkamıza alarak çıkarmak istiyoruz.''

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor