Ç.Rizespor'da sağduyu çağrısı

Çalışmalarını günde çift idmanla sürdüren Yeşil-mavili ekip bugün A2 takımı ile hazırlık maçı yaptı. Giresunspor maçının provası olarak yorumlanan maçta Çaykur Rizespor, A2 takımını 4-0 mağlup etti. Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ümit Kayıhan, Bank Asya

Ç.Rizespor'da sağduyu çağrısı

Çalışmalarını günde çift idmanla sürdüren Yeşil-mavili ekip bugün A2 takımı ile hazırlık maçı yaptı. Giresunspor maçının provası olarak yorumlanan maçta Çaykur Rizespor, A2 takımını 4-0 mağlup etti. Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ümit Kayıhan, Bank Asya 1. Lig'de yarışın her geçen gün daha da heyecanlı bir hal aldığını belirterek "Bank Asya ligi çok farklı bir lig. Herkes herkesi yenebiliyor. Her takım rakip takımı izliyor. Hocaları önlem alıyor. Hatta zayıf noktalarını buluyor" dedi.

Kayıhan, geçtiğimiz yıl Rize'de oynanan Girsunspor müsabakasında yaşanan istenmeyen olayların kendisine hatırlatılması üzerine, Çaykur Rizespor taraftarına seslenip sağduyu çağrısında bulundu. Kayıhan, "Geçen yıl olup bitenleri unutup, geçen yıla bakmamak lazım. Spor, dostluk ve barıştır. Aramızda az bir kilometre farkı varken hiçbir takımın hiçbir takımla husumette bulunmaması lazım. Bilakis hep beraber olmamız lazım. Bu maçta mutlaka çekişme olacaktır. Böyle derbilerde güzel anlamlı sözler söyleniyor.

Bunların maça yansımaması lazım. Tribünlerde de hiç olmaması lazım. Çünkü her iki kulübe de ceza gelir. Bunlar ileriki haftalarda o takımlara sorunlar çıkartabilir. Seyircisiz maç oynamak zorunda kalınabilir. O yüzden bu maçın dostluk içerisinde geçmesini istiyorum. Her iki takımında puana ihtiyacı var. Rakibin haftalardır puan alamaması ve bizim de geçen hafta yenilmemiz bu maçı önemini arttırıyor" diye konuştu.

Kayıhan ayrıca yaptığı açıklamada Giresunspor'da teknik direktör değişikliğinin kendileri için dezavantaj olduğunu belirterek, "Futbolcular yeni teknik direktörlerine kendilerini ispatlamak için ellerinden geleni yapacak. Takımlarda teknik direktör değişiklikleri performansı arttırır. Ama bu bize yaramıyor" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler